Mariann írása

Egy boldog édesanya és diák sorai …

Változz, és körülötted Mindenki Változik.”

 2010. augusztus

Belső vágyat éreztem egy olyan közösséghez, ami hozzásegít a fejlődésemhez. Rátaláltam az Omniverzum Szabadegyetemre, és szeptemberben elkezdtem a Spirituális Lélekgyógyász képzést.

Többet kaptam, mint amire számítottam, nem csak a tanmenetre gondolok és a leadott anyagokra, hanem Csilla és Andi közvetlenségük, az a NAGY mennyiségű energia, amivel mellettünk vannak az egyéni fejlődés útján járóknak.
Rólam szól a fejlődésem, az út, amin komolyabban az Szabadegyetem tanulójaként élek meg.

Csilla szavaival élve „Változz, és körülötted Mindenki Változik.”

Ez nagyon igaz, főleg ami az életemet illeti, és a családtagjaimmal kapcsolatban is kihatott pozitív irányban. Elsősorban gyermekemnél tapasztalt változások döbbenetes mértékben mutatkozik meg.

A következő dolog történt:
omniverzum_mariann1Egyedül nevelem lányom, aki 2010. Karácsonykor töltötte be a 4. életévét, és sajnos nem tudtam leszoktatni a pelenkáról. Pánikos hiszti rohamot kapott mikor a pelenkát levettem róla. Még annak az esélyét se akarta megadni, hogy amikor megtelik, levegyem róla, és tisztára cseréljem.

Mindent bevetettem, de semmi nem hozta a kellő sikert, hogy pelenka nélkül legyen. A kortársaihoz képest lassabban fejlődött, problémák voltak a kommunikációval, a járásával, nem ment stabilan és sokat esett.

Így mikor 3 éves lett a védőnők különböző vizsgálatokra küldtek, hogy kiderüljön mi az oka a késői fejlődésnek és a mozgás zavaroknak. Vizsgálatok sokaságát csináltuk végig, persze mindenki más diagnózist mondott, de senki nem tudta mi a probléma gyökere, konkrét dolgot nem tudott egyik orvos se mondani és még további vizsgálatokra küldtek.

Az egyik orvos adott egy olyan papírt, hogy a gyermekem a pelenka miatt közösségbe nem vihető, ezért kiemelt gyessel és családi pótlékkal maradjak vele otthon és az orvosi tortúrákon vigyem végig a gyermekem.

Egy anyának szörnyű végignézni miket szenved a gyermeke, ha beteg, ha olyan vizsgálatokat végeznek, rajta, hogy sír és nem akarja. Én abban hiszek, hogy minden betegségnek lelki oka van és az orvosok más módszerrel akarnak segíteni, mint amit a belső erőm sugall, így 8 hónap után mikor egy vizsgálat miatt altatni kellett a gyermekem, az altatást követően nagyon besokalltam. Már nem tudták hova küldjenek.

Úgy döntöttem, hogy keresek egy olyan megoldást, amivel meg tudom gyógyítani a gyermekem, és kíméletes módszerrel jövök rá mi az oka ennek a sok tünetnek, ami mutatkozik nála.omniverzum_mariann2

Keresgéltem a neten, és ekkor találtam rá az Omniverzum Szabadegyetemre, Csillára és Andira.
Mikor jelentkeztem, nem tudtam mi fog történni, de VÁLTOZTATNI AKARTAM, tudtam minden más lesz, semmi sem lesz olyan, mint régen volt. Nyitottam az ÚJ felé, bár féltem, mivel hallottam, hogy a Spirituális Lélekgyógyász képzés az önismeretről is szól.
Féltem megismerni önmagam, de az, hogy a gyermekemen segíteni tudjak erőt adott és a félelem eltörpült.

Voltam CSALÁDÁLLÍTÁSON, amit az Andi vezet, Bach-cseppet is kaptam, ami a lányomnak is nagy segítség volt, mivel nagyon „összenőttünk”. Csilla sokat tanított, hogyan hagyjam el a régi mintákat, és rengeteg tanácsot adott nekünk, ami segített az elakadásainkban.

HÁLÁS vagyok minden tanításért, amit TŐLÜK KAPTAM.

Változtam, és tudtam változtatni az életemen, a gondolkodásomon. Nyilván még sokat kell változnom, és változtatni, de omniverzum_mariann3JÓ HELYEN VAGYOK A LEGJOBB IDŐBEN.

Most bátran mondom, jó döntést hoztam. A lányom már csak alváshoz kéri a pelenkát, bár ”üresen” veszi le, de még biztonságot ad Neki (a WC be mennek a kis és nagy dolgok), és napközben már nem hiányzik Neki a pelus.
A beszéde rengeteget fejődött. A kommunikációja, a mozgása, minden téren rengeteget fejlődött. Voltunk 1 hete a védőnőnél, és döbbenten látta, hogy orvosi segítség nélkül mennyit fejlődött a lányom, bár jelezte, hogy nem hitt abban, hogy sikerülni fog.

Mi lehet egy anyának a legjobb elismerés, mikor a gyermeke EGÉSZSÉGES.

HÁLÁS VAGYOK CSILLÁNAK ÉS AZ ANDINAK MINDENÉRT.

KÖSZÖNÖM.
Mariann

omniverzum_mariann4

%d blogger ezt szereti: