Coaching

A mai rohanó, eredmény orientált világban sokszor nehéz a folyamatos alkalmazkodás, ez szellemileg, idegileg merít le minket, majd később testi tünetekben is jelentkezik. » Van, hogy a munkahelyi kihívásoknak nehéz megfelelni. Tudjuk, hogy képesek vagyunk rá, mégsem sikerül.

» Van, hogy a kollégákkal nem találjuk meg a hangnemet, vezetőként nem vagyunk eredményesek, a csapatba nehezen tudunk beilleszkedni.

» Van, hogy történt valami az életünkben, ami gyökeres változást hozott, és azóta is negatívan befolyásol minket..

» Van, hogy a párkapcsolatunkban vannak problémák, és nem tudjuk, honnan kezdjünk neki.

» Van, hogy a szüleinkkel való (túlzott vagy semmilyen) kapcsolatunk nyomja rá bélyegét életünkre.

» Van, hogy a gyermekünkkel nehéz megtalálni a hangot, a 2000 után született új energiás generáció új energiás szemléletet követel.

anna-coaching2Ezeket a problémákat tudjuk enyhíteni, megszüntetni. A megoldást főleg NLP gyakorlatok segítségével adom át, melyhez a Te aktív részvételed szükséges.

COACHING vagy tanácsadás?

Miért, mikor válasszam az egyiket, vagy másikat?

A “hagyományos” tanácsadásnál azokat a problémákat, sajátosságokat tudjuk feltárni, amit a kliens elmond, illetve a rendszerek megmutatnak. A tanácsadás folyamatában kérdésekkel segítem a felismeréseket, különböző javaslatokat teszek az adott probléma megoldására. Az eredmény gyakorlatilag attól függ, hogy a ki mennyire akar változni, változtatni, és ezért mennyit hajlandó tenni.

A COACHING-ot lehet egyénileg, és csoportban is alkalmazni. Ma már igen elterjedt, hogy felelős vezetők is használják, hogy a munkájukban eredményesek, sikeresek legyenek, illetve egy-egy projektben a csapat erőforrásait irányítottan előhozni az eredmény érdekében.

Alkalmazható, és azonnali eredményt hozhat, ha valakiben blokkok vannak, megmutatja miért nem sikerülnek a kitűzött célok, hogyan tudod előhozni, és tudatosan alkalmazni azon erőforrásaidat, melyek sikerességedhez szükségesek. Nagyon gyorsan magabiztosabb, határozottabb, célorientált lehetsz, lépésenként felépíthetjük az egészséges ÉN – képed. Ezeket vezetetten, konkrét gyakorlatok alkalmazásával/elvégzésével tesszük meg. Az eredmény csak attól függ, a kliens mennyire veszi komolyan a feladatot, és azt hogyan végzi el.

Egyéni coaching 10.000.- Ft, egy – egy foglalkozás kb. 1-1,5 óra.

Lehetőség van egyéni, vezetői és csoportos coaching foglalkozásra is.

Helyszín: Budapest XIII. kerület, Váci út 4. II. 5.

Bejelentkezés:
Erőss Anna
önismereti trénerner
0620/915-4469
eross.panna@gmail.com

%d blogger ezt szereti: