Kreativitás és Önismeret

Régi korok gyógyírei hasonlóan régi problémákat tudnak orvosolni.
Aki kreatív akar lenni, annak egy kicsit meg kell feledkeznie a tapasztalatairól.
Paulo Coelho

kreativitásSzeretnélek meghívni egy 24 hetes programra, melynek célja, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, felszabadíthasd a benned szunnyadó erőket és színesebben éld meg hétköznapjaidat.

A világban zajló változások már mindenki számára érzékelhetőek. Sokan vannak, akik elkeseredettek, kiábrándultak, és nem találnak semmit kívül, ami tiszta örömet vagy pillanatnyi felszabadulást adhatna. A probléma a folyamatos kifelé tekintésben van, hogy a megoldásokat általában a külvilágban keressük, várjuk, hogy valaki elmondja, mit tegyünk.

De ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, mert problémáink megoldása, boldogságunk kulcsa bennünk rejtőzik. Többek vagyunk fizikai testnél, és többre vagyunk hivatottak annál, mint amit a mai társadalomban normális életmódnak tartanak.

Minden emberben ott rejlik egy belső gyermek és a Lélek is, melyek mind telve vannak energiával, csak ezeket a belénk nevelt kondíciók, szokások, hiedelmek visszatartják. Ha eme szunnyadó energiáinkat felszabadítjuk, megismerkedünk velük, hallgatunk rájuk, életünk színesebbé, kreatívabbá, izgalmasabbá válhat.

Ezzel a tanfolyammal a célom, hogy felébredjen benned ez az energia, mely megismerése által közelebb kerülhetsz magadhoz, valódi vágyaidhoz, céljaidhoz. A változás első állomása lehet ez, mely által Lélekkel Átitatott Személyiséggé, boldogabbá, teljesebbé válhatsz.
De ehhez te is kellesz!

A 24 lecke tartalmaz majd új energiás ismereteket, energetikai törvényszerűségeket, gyakorlatokat, meditációkat és különböző feladatokat. Mindezt játékosan, felszabadultan vihetjük véghez, ha te is lazítasz, és engeded magadnak, hogy megtörténjen.

Nem elég a leckék által nyújtott ismereteket, információkat elolvasni, a feladatokat, gyakorlatokat meg kell csinálni, mert ezek visznek közelebb magadhoz lépésről-lépésre. De tudd a tanulásnak és a tapasztalásnak sosincs vége!omniverzumkreativitas_es_az_onismeret_t1ov1263396960

Ha van bátorságod felébreszteni szunnyadó kreatív energiáidat, és hajlandó vagy időt szánni magadra, gyere, csatlakozz hozzánk.

Én szívem teljes szeretetével ajánlom ezt a kis programot MINDENKINEK, hiszen mindannyiunknak szüksége van a magával töltött időre, játékokra, felszabadultságra!

Legyen benne örömöd!

A tanfolyam során 24 héten keresztül heti rendszerességgel kapod a leckéket.

A tanfolyam díja havi 10.000.- Ft/hó, melyért 4 leckét küldünk.

» Online jelentkezési lap

Domokos Erzsébet
Kreativitás Ébresztő, Kristály- és Szín-tolmács, Maja Asztrológus
+36-20-333-6475
erzsebet.domokos@gmail.com


omniverzumkreativitas_es_az_onismeret_t1ov1283165435A tanfolyam témakörei
» Hitrendszerünk átvizsgálása
» Szülők, önelfogadás
» A világ kötöttségei; minták, szerepek
» Aspektusok, férfi és női részünk
» Intuíció; univerzális törvényszerűségek
» Az élet 12 aranyszabálya
» Szeretet az életünkben
» Gyermekkor, szülők
» A benső gyermek
» Sorskönyv
» Ciklikusság, jelen, rugalmasság
» Tökéletesség, egység, érzékek
» Kapcsolatok tükre, harag
» Jólét, vágyak
» Földeltség, aura, félelmek
» Csakrarendszer
» Érzelmek tisztítása, szeretet
» Tisztulás, védelem
» Sorsfordulók
» Két agyfélteke harmonizálása, képzetek
» Belső gyermek, a világ átformálása
» Előretekintés a jövőbe, tervek
» Elengedés, tapasztalatok, tervek

Források, amik inspiráltak
» Osho: Kreativitás
» Julia Cameron: A művész útja
» Deepak Chopra: A mágus útja
» Ester és Jerry Hicks: Salamon beavató meséi (I. és II. kötet)
» Ester és Jerry Hicks: Új életet kezdhetsz
» Edward de Bono: A kreatív elme
» Shakti Gawain: Fedezd fel benső kreatív forrásodat
» Shakti Gawain: Ébredés
» Jorge Bucay: Életmesék
» Eleanor H. Porter: Az élet játéka
és még számos érdekes, játékos, tanulságos könyv.


Írj nekünk, Érdeklődj:


Melinda elvégezte a Kreativitás és Önismeret tanfolyamot az Omniverzum Szabadegyetem.
Kérésünkre leírta tapasztalatát, melyet itt olvashatsz:

omniverzumkreativitas_es_az_onismeret_t1ov1283421905Sziasztok!

Azt hiszem, most már megfelelően el tudom mondani mit kaptam ettől a tanfolyamtól.

2008 tavaszán találkoztam olyan emberekkel akiknek meg tudtam nyílni, el tudtam mondani az egész életemben elfojtott érzéseket arról, hogy több vagyok, többet és másképp érzek – gondolok, más vagyok mint a szürke tömeg és már nem akarom elnyomni, nem akarok beilleszkedni, elvegyülni észrevétlen maradni a tömegben, mert nekem itt dolgom van.

Érdekes dolgokat tudtam meg magamról, érdekes tényeket közöltek velem szinte ismeretlen emberek a születésem alapján, majd részt vettem egy BACH-virág gyakorlón és megkaptam azt a segítséget ami az elinduláshoz, megtisztuláshoz, a félelmek elengedéséhez és a régi minták levetkőzéséhez kellet.

Ehhez még hozzájárultak a család állítások, amiken részt vettem segítőként, amikre még szükségem lesz a későbbiekben, de most még azt keresem, hogy mi az itt létem valódi célja és a tanulás segítségével valamint a megérzéseimre hallgatva keresem a választ, erre és még sok-sok más kérdésre.

A változás jó és szükséges, hogy végigmehessek az úton amiért ide jöttem most, de ez nem egyszerű és munkát, törődést odafigyelést igényel, a saját szellemi lényem megismerésével kell kezdenem. Legalább is én így éreztem, ezért kezdtem el a tanfolyamot.

Megteremtettem a saját terem, elengedtem a fölösleges és túlzott aggodalmaskodást, megtanultam élvezni az adott pillanat boldogságát anélkül, hogy azon gondolkoztam volna, hogy mi lesz majd ezután.
Élvezem az ITT és MOST hatalmát, mindenesetre van még mit elengednem és gyakorolnom, mert azért elméletben még mindig profibb vagyok mint a gyakorlatban, de türelmet, elfogadást, elengedést, megbocsátást, feltétel nélküli és önzetlen szeretetet tanultam és még tanulnom kell.

Mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot, sok olyan történésre találtam meg a választ ami előtt eddigi életemben csak értetlenül álltam, de mát tudom mi volt az amit meg kellett tanulnom, meg kellett tanítanom másoknak.

Hát azt hiszem ennyi 

Szeretettel ölellek benneteket!

zaszlotovábbi részletek itt >>>

%d blogger ezt szereti: