Számmisztika 2000 után

A számok energiák. A számmisztika szempontjából nem mennyiségi fogalom, hanem minőségi megnyilvánulás.
Például nézzük az egyet és a kettőt. Ha mennyiségi szempontból nézzük, a kettő több, mint az egy. A gyerekek olyan aranyosan tudják megjegyezni, amikor az édesanya tízezressel fizet a boltban (ez egy db pénz) és visszakap mondjuk 8.452. Ft-ot, amely bizony ránézésre sok (ez lehet 10-12 db pénz is), “Mennyi pénzed van anya!”

Azonban, ha a minőségét nézzük ennek a két számnak (mint azt a számmisztikában tesszük), akkor az 1:vezető energia, kezdeményezés, határozottság, elindulás, akarat, magabiztosság, tudom ki vagyok. Hiányként önbizalomhiány, kezdeti nehézségek, nem is tudom ki vagyok, míg többlet energiaként önfejőség, túlzott akarat, önzőség, egocentrikusság is megjelenhet.

Ezzel szemben a 2: társ energia, figyelembe veszem a másikat, érzelemmel teli, intuitív, érzékeny. Hiányként nehezen tudja megnyitni az ember a szívét, hiányzik belőle a lágyság, függőség, többlet energiaként pedig bizonytalanság és határozatlanság jellemezheti az embert.
Most már Te is érzékelheted, hogy mekkora a különbség a mennyiségi olvasat és a minőségi értelmezés között.

szammisztika numerologia tanfolyam.jpg

Születési számaink, nevünk számértékei, a telefonszámunk, az utca és a házszám, ahol lakunk, mind-mind “árulkodó” energiák, melyet ha tudunk olvasni sokat elárulhatnak egy-egy témakörben rólunk.

Sokan keresik ma életük célját, és teszik fel a kérdéseket: “Miért is vagyok itt?” “Mit kellene tennem?” “Hogyan tudok belsőleg elégedettebb lenni” “Mi a lelkem célja?”, stb… Ha megismered a számok világát betekintést kaphatsz Sorsodba, a bejárandó utadba, a kihívásaidba (karmaszám) és többek között a lehetőségeidbe is.

A számmisztika (numerologia) őstudomány. Mindig foglalkoztak vele azok, akik nyitottak voltak a láthatatlan világokra, keresték a Kozmosz ritmusát és működési rendjét. Igyekeztek a látható világ mögött húzódó láthatatlan erőket és törvényeket megismerni és azokat figyelembe véve alakítani életüket.

pythagorasA “számok atyja” Püthagorasz, aki Kr. e. 500 körül élt. Saját iskolát alapított, ahol azt tanították, hogy a matematika isteni tudomány, és minden dolog kulcsa a számokban rejtezik.

Püthagorasz a maga korában a teljesség matematikai tudását adta az emberiségnek. Azonban az idő halad, és egyik évezred jön a másik után. S számmisztikailag nem mindegy, hogy 1900-at vagy 2000 írunk. Mert a 2000 év teljesen más minőségű energiákat hoz, mint az előző évszázad. S gondoljunk csak vissza a 2-ről írt minőségekről. Ez jelenik meg a 2000-es években, csak sokkal erőteljesebben és kollektíven hat az egész emberiségre.

S a számmisztika is alakul (mint minden!), tágul és mélyül a tudás. Kibontakoztak a Mesterszámok (11, 22, 33, 44, stb). Új minőségeket, színt és feladatot hoztak az embereknek.

Például 11-én születni, ez Mesterszám energia. Az 1900 években ezt kettőnek olvastuk (1+1=2, a számmisztikában a számokat egy-számjegyűre redukáljuk, és úgy értelmezzük, kivéve a Mesterszámokat). Azonban ma már nem adjuk össze, hanem 11-nek olvassuk. Így teljesen más energiákat látunk meg benne, más életfeladatot, más kihívást, mint amikor még a 11 kettő volt. 

Ismerni saját számaink energiáját lehetőséget ad az embernek, hogy céltudatosabban éljen, közelebb kerüljön saját működéséhez és alkalmazkodóbb és megértőbb tudjon lenni a párkapcsolatokban is.

Számaink energiák, mely kijelölik számunkra az utat. Tiltakozhatunk ellenük, vagy megismerhetjük és tudatosan megélhetjük őket:

kék ég„A kék égen vonuló fehér felhők családja két csoportba oszlik: az egyik oldalon a felhők nagy tömege meleg déli célt tűzött ki. Ők nagyon sokat szenvednek, amikor a szél északra, nyugatra vagy keletre fújja őket A másik oldalon van egy kis csoport, amely felismerte, hogy az ő rendeltetése mint felhőé az, hogy a szél hajtsa.
Nekik nincs céljuk, illetve csak egy, az útjuk, a rendeltetésük: a szél követése – és így mindig harmóniában vannak önmagukkal meg a céllal. De a nap végén minden felhő ugyanazon a helyen van.
Ez a felhők és az emberek választási szabadsága.”

Az Omniverzum Szabadegyetem képzésein megismerheted a Számmisztika rejtelmeit. Betekintést kaphatsz a Napszámok világába, a Sors és sorsút energiájába, a számmisztikai név elemzésbe, a párkapcsolati energiákba, a karma minőségébe, sőt kitekintést is biztosít, hogy milyen energiák és feladatok határozzák meg következő éveidet.

Több lehetőség közül választhatsz, ha el szeretnél mélyülni a számok üzeneteiben:

» Távoktatás: Számmisztikia konzulens képzés

» Tanfolyam: Számmisztika 2000 után

» Bejárós, hétvégi 5 napos képzés a Spirituális Lélekgyógyász képzés diákjaival.

Érdeklődni és jelentkezni a tanfolyamokra és a képzésekre:
Steinmüller Csilla Magdolna * 06-20/397-3930
infoomniverzum@gmail.com

Numarologia szammisztika.jpg


 

 

%d blogger ezt szereti: