Vízöntő-korról ismét ..

Nem egyszerű időket élünk. Sok-sok vihar és kihívás kívül és belül (volt, van és lesz is). A régi módszerekkel nem fogjuk tudni megoldani a külső és belső helyzeteket.

A Gnosztikus tanítás szerint a Föld 1962. február 4-én 14-15 óra között belépett a Vízöntő-korba. Ekkor a Bolygók felsorakoztak Felsőbb Tanácskozásra a Vízöntő jegyében, elindítani az Új Kort.

S lehet, hogy ezt egyáltalán nem hiszed, nem fogadod el, nem érted és/vagy nem is igazán érdekel, DE a Mindenség részéről Új Rend indult el.

Az előző kb. 2160 év, a Halak korszakának ciklusa volt, melynek kiemelkedő alakja Jesua Ben Pandira (Jézus). Uralkodója a Mammon Sugár volt.

A Vízöntő-kor Sugara a Dionüszosz Sugár, mely pozitívan polarizálódva bennünk elhozza a magas szint spirituális út keresését, saját Lényünkkel és Istenanyánkkal való tudatos kapcsolatot, a belső munka igényét.

Nagy változásokat hozott már és még fog hozni a Dionüszosz Sugár. Gondold csak végig 1962-től min ment keresztül az emberiség? Te min mentél keresztül? Hányszor fordult ki a világ, világod a sarkából? (S nem szeretnélek elkeseríteni, de ennek bizony még nincs vége.)

A “Mammon” és a Dionüszosz” Sugár összeférhetetlenek; sohasem értenek egyet.

evolucion-involucion-revolution-escaleraA Mammon Sugarat az intellektualizmus, pénz, anyagi javak fontossága jellemezte, addig a Dionüsszosz Sugarat  a transzcendentális, misztikus út és átváltozás.
És ha belegondolsz a gyermekeink, vagy már te is ezt a Sugár minőséget hordozod. Csodálkozunk a külső és belső viharokon? Nincs miért.

Tudatosan át kell váltanunk az Új Sugár minőségre. A tudatos spirituális és emberi fejlődést kell vállalnunk. Önfejlődés, Önfelfedezés, Szolgálat, a Pszichikai-ének megsemmisítése, kapcsolat Belső Lényemmel és Istenanyámmal, a Fehér Mágia és a Fehér Tantra beépítése életünkbe, a Karmával való tudatos munka, … – ezek talán a legfontosabbak.

Ezekről a lépésekről fogok írni annak, aki pozitívan kíván polarizálódni a Dionüszosz Sugárral.

 

Steinmüller Csilla
spirituális tanító
2015. 09. 03.

%d blogger ezt szereti: