Belső Lényünk

Mindannyiunknak van egy Belső Lényünk. Ő sokkal több, mint amikor azt mondjuk, hogy Lélek. (Mert bizony Lélek sem egy van az embernek, hanem kettő: az Emberi Lélek (a Kauzális világban) és az Isteni Lélek (a Buddhikus Világban).

És ezen “felül” van a Belső Lényünk, akinek része, mind az Isteni Lélek, mind pedig az Emberi Lélek, sőt a Személyiségünk is.

Az, hogy a személyiségünk, az egyéleti énünk, az egónk mennyire szolgálja a Belső Lényt, az itt dől el a fizikai síkon, az életben. Az akarat, a gondolat és az érzelmek szintjén.

Belső Lényünkhöz NEM tudunk közelebb kerülni CSAK kitartó MUNKA, ÖNNEVELÉS, FEJLŐDÉS és SPIRITUÁLIS ÚT által.

Igen, lehetnek, sőt vannak pillanatok, amikor felcsillan bennünk Belső Lényünk, erőt adva, utat mutatva, spirituális élményt nyújtva számunkra, hogy megerősítsen, és lelkesítsen minket. Aztán visszahúzódik és vár. Várja, hogy mi, itt a Földön, a fizikai életben, a napi problémák megoldása során mennyire járjuk a tudatos utat, lépkedve Lényünk felé.

Mert CSAK a fizikai életben haladva, az élet nehézségeivel és kihívásaival szembenézve dolgozhatunk személyiségünkön és készíthetjük fel testeinket (fizikai, érzelmi, mentális) Belső Lényünk befogadására.

ÚtonjárásA Lényhez vezető Út tíz követelménye: (Nt. Kwen Khan Mester tollából)
1. Önmegfigyelés
2. Imádság
3. Meditációs
4. Önmegtagadás
5. Kitartás
6. Önként vállalt szenvedés
7. Tudatos Áldozat
8. Türelem
9. Elfogadás
10. Alázat

Mindezekkel foglalkozunk – elméleti és gyakorlati szinten – a Mágikus Ösvény nyitott csoportba.

Ha kész vagy tudatosan lépegetni, gyere és menjünk együtt.

Várlak!

Steinmüller Csilla
spirituális tanító
2015. szeptember 8.

Belső Lényem!

%d blogger ezt szereti: