Maja Klublevél * havi

Maja asztrológia28 napos Maja Naptár a TUDATOS életért!

A Maja Energetikai Naptár követésével tudatosan építhetjük mindennapjainkat, így az energiákkal támogathatjuk céljainkat, változásunkat és fejlődésünket.
A Naptár segítségével ráláthatunk a kapcsolatokban rejlő leckékre, letisztíthatjuk érzelmeinket azáltal, hogy tudjuk, mi tartozik hozzánk és mi az energiákhoz.

A Maja klublevél havi, 28 napos csomag, mely 3 Klublevelet tartalmaz a Maja hónap és az energiahullámok időszakairól.

Ehhez választható még egyedi, energiákhoz hangolt eszencia, mely segít az érzelmeink harmonizálásában. A Maja Esszencia Bach-virág cseppeket tartalmaz, melyek segítik az érzelmi test alkalmazkodását a havi energiákhoz.

Maja Esszencia» KLUBLEVÉL: 2200.- Ft / 28 nap

» Klublevél + MAJA HARMÓNIA ESZENCIA: 2900.- Ft / 28 nap

A havi 3 klublevelet emailban küldjük, a cseppeket pedig postán adjuk fel.

Érdeklődni és jelentkezni:
majaharmonia@gmail.com

maja lineA Maja Klublevél egy Maja Harmónia Tudás Csomag. Miért?

Az energiák ismeretével megkönnyíthetjük saját, tudatos fejlődésünket. Követve az adott maja év, hónap és hullámvarázs energiáját, felszabadíthatod magad a

Készítette: Angel Ortiz

Készítette: Angel Ortiz

Eljött az idő, hogy a lineáris időből és gondolkodásmódból kilépj, és elkezdj egy teljesen új módon gondolkozni, élni.
Kiemelheted tudatodat a Gergely naptár szűk kockájából. Ismerd meg és fedezd fel azt a szabadságot amit a Maják által ránk hagyott naptár és energetikai rendszer rendelkezésedre bocsájt.

Ismerd meg az energiák törvényszerűségeit, ismerd fel, hogyan hat tudatodra és ezáltal gondolataidra, érzelmeidre, hogyan befolyásolja fizikai közérzetedet, egész életedet. Kezdjünk el Tudatosan áramolni az energiákkal, engedd, hogy megtanítsuk neked az energiák hullámán való hullámlovaglást. Fedezd fel az energiák sokszínűségét, a bennük rejlő rengeteg lehetőséget.
Készíts célkitűzéseket, terveket, de lőtte nézd meg, hogy mikor-minek van ideje…”ember tervez, Isten végez” szokták mondani. Ha te figyelembe veszed Isten, a mindenség akaratát amit az energiák közölnek veled, akkor terveid valóra válnak.

Bármikor kapcsolódhatsz ehhez a gondolkodáshoz és életmódhoz. Az első hónaphoz tartozó esszencia egész évben használható lesz, miután az első hónap energiája jelentősen meghatározza az egészt évet. Úgy is tekinthető ez az esszencia, mint Elsősegély csepp az évben. Ha nagyon kimozdulnál egyensúlyi állapotodból, akkor a havi esszencia mellett ezt is lehet időlegesen használni, hogy mielőbb visszanyerd egyensúlyi állapotodat.

calendario-maya-angel-ortizA Maja Klublevél, Harmónia Tudás Csomag tartalma:

» Hónapváltás előtt, egész hónapra szóló energetikai előrejelzés, térkép a mindennapokhoz + egy arra a hónapra szóló “gyógyító” MESE, hogy közelebb kerülj önmagadban a hónap energiájával és minőségével.

» Egy hónapon belül 2×13 napos energiaciklus van, ezekről külön kapsz egy ismertetőt, hogy ezek az energiák hogyan színezik tovább az adott hónap energiáit.

» Gyakorlatok, amiket ha elvégzel, tudatosan is dolgozol az energiákkal, felkészíted önmagad az adott energia ciklusra. Meditáció, mudra, mantra, hogy legyen mihez nyúlnod a mindennapokban.

» S ha a Klublevél és a Maja Harmónia Esszencia csomagot választod, akkor a hónapra segítséget adó Esszenciát is elküldjük neked.

Bármikor feliratkozhatsz, bekapcsolódhatsz az energia spirálba, az adott időszak témáját, azonnal küldjük emailben!

Maja EsszenciaMire jó az eszencia?

» Erővel, energiával tölti meg a fizikai testet

» Egyensúlyba hozza, harmonizálja az érzelmi testet, érzelmeket

» Inspirálja a gondolatokat, erősíti és tisztíja az intuíciót

» Finom rezgésével támogatja, simogatja Lelkünket.

Segítséget, támogatást nyújt a mindennapi kihívások közepette. Az energiák folyamatosan változnak, komoly változás van a Mindenségben. Ez a változás nagy kihívást jelent az embernek…új fajta gondolkodásmódot követel, felerősödhetnek az érzések, érzelmek. Az energiákat, a Mindenség fejlődését, változását nem tudjuk befolyásolni, de ezek hatását tudjuk finomítani.Aki megismeri mindazt amit az energiák tartogatnak számunkra, képessé válik arra, hogy bármiből ami csak adódik, kihozza a legtöbbet, legjobbat. Nem vagy többé kiszolgáltatva, nem kell félned, nem kellenek kétségek, nem számít semmi más, csak amit TE Teremtesz meg önmagad számára. Megszűnik már az IDŐ=PÉNZ hitrendszer és gondolatforma.

Több, mint 25 éve várjuk ezt a pillanatot és mégis oly nehezen tudunk élni vele…bele vagyunk ragadva a régibe… Az eszencia kiemeli tudatodat a régiből és finoman áthelyez az újba, ahol az IDŐ=KREATIVITÁS. 

Az eszenciákat mi magunk készítjük, Bach-virágok speciális, erre a célra kigondolt és összeállított keveréke. Vízben van hígítva és brandyvel tartósítva. Természetesen teljes mértékben megőriztük a Dr. Edward Bach által ránk hagyott Szellemi értékeket benne, illetve az elkészítési és előállítási folyamat során is betartottuk az ő általa leírt szabályokat.

Az eszenciákat mi vízben hígítva ajánljuk fogyasztásra vagy közvetlenül nyelv alá 3 cseppet. Talán a legjobb módja a használatnak, ha napi ivóvizedbe csepegteted, 2 liter vízhez 3 cseppet.

Bárki fogyaszthatja, mellékhatása nem lehetséges, miután kizárólag energetikai impulzust tartalmaz.

Minden hónapra külön eszencia készül, hiszen ahogy az energiák változnak, úgy változtattuk meg mi is a Bach-virág összetevőket.

Érdeklődni, rendelni lehet: majaharmonia@gmail.com

Átvételi lehetőségekről érdeklődj telefonon vagy e-mailben, mert több városban is átveheted személyesen. Ha postán kéred, a posta költséget mi álljuk neked.

Várunk szeretettel a tudatos mindennapokban!

Tapasztald meg saját teremtő erődet és élj vele nap, mint nap!

Parcsami Mónika
KIN 10 Fehér Planetáris Kutya
parcsami_monika@yahoo.com

maja harmonia