Spirituális Lélekgyógyász távoktatásban tanuló diák írása a képzésről

Így visszatekintve nagyon gyorsan elszaladt ez a másfél esztendő.

A tananyaggal igyekeztem lépést tartani, mert néha sajnos kevés időm volt az egyéb teendőim mellett. Igyekeztem az általad ajánlott irodalmakat is elolvasni és feldolgozni, és a filmeket megnézni.

Mielőtt jelentkeztem az iskolába rengeteg kérdés és kétség merült fel bennem arról, hogy miért is vagyunk itt a Földön. És meglepetéssel olvastam mindjárt az első leckékben a válaszokat.

Persze engem is egy trauma, egy betegség indított útnak, ami szerencsére nem volt komoly, de akkor nagyon nehezen éltem meg. A betegségnek szerencsére már nyoma nincs.

spirituális lélekgyógyász ébredésAzonban az útkeresés, illetve azóta már útonjárás, a töretlen érdeklődés, tanulni és fejlődni vágyás megmaradt. Csodálatos dolog volt megismerni a Bach-virágterápia, a számmisztika, a kronobiológia, a Maja, és a színterápia rendszereit.

Amellett, hogy az emberek megértéséhez közelebb visznek, elsősorban önmagam mélyebb megismeréséhez nyújtanak, nyújtottak nagy segítséget. Ezáltal megtalálva azokat a pontokat, amelyekre különösen oda kell figyelnem az önfejlesztés során.
A kreatív gondolkodás, a különböző ellazulási technikák pedig kiegyensúlyozottabbá tették a mindennapjaimat.
Bár a meditációval nehezen indultam el. De szerencsére most már mindennapjaim része lett. Eleinte nehéz volt beszélnem a hitrendszeremről is, furcsa volt, mert ezt azt hiszem soha nem kérdezte tőlem senki. Aztán sikerült megfogalmaznom. Ma már ez nem okoz nehézséget, de a másfél esztendővel ezelőtti és a mostani hitrendszerem között azért már komoly különbségek vannak.

Mindig nyitott voltam arra a gondolatra, hogy nem ez az egyetlen életünk van, amelyet most élünk. És feladatunk, kötelességünk a Lelkünket és Szellemünket táplálni, fejleszteni. Megérteni a földi életből, és önmagunkból amennyit csak lehet.

Köszönöm, hogy a részese lehetek ennek.

Üdvözlettel: Tamás
2016. január

KÖSZÖNJÜK!

foglalj

%d blogger ezt szereti: