Spirituális Lélekgyógyász távoktatás másfél éve ….

Kedves Csilla!

Először is szeretnék elnézést kérni, amiért ilyen megkésve teljesítem kérésedet.

Sokat gondolkodtam azon, mik is lennének azok a legfontosabb gondolatok, amelyekről be tudnék számolni neked a képzéssel kapcsolatban. Végig gondoltam, mi is történt velem valójában ezalatt a másfél év alatt, és meg kell mondanom, hogy még önmagam számára is meglepetést jelentett az összegzés, amire jutottam.

A képzés elkezdésekor és még utána hosszú hónapokon át, úgy éreztem, nem történik érdemleges változás bennem. Másfél évvel ezelőtt, amikor elkezdtem az iskolát, szilárd hitrendszerrel és világképpel vágtam bele a tanulásba.
Azt gondoltam, hogy így közel fél évszázaddal a hátam mögött, van elég tapasztalatom, életbölcsességem ahhoz, hogy úgy éljem a jelenlegi életemet, ahogyan szeretném. Mesélhetnék neked arról, hogy mennyire nehéz volt két állás mellett megpróbálni lépést tartani azzal a széleskörű tudással, amit általatok ismerhettem meg (őszintén szólva nem is mindig sikerült), hogy mennyi problémát jelentett számomra a meditáció elsajátítása.
De most úgy érzem, nem is ez a fontos, inkább arról szólnék, ami a leglényegesebb.

vipassana-meditáció-elvonulás-300x300Egyetlen szó jut eszembe mindarról, ami velem történt… ébredés…

A tanulmányaim során olyan felébredés történt meg bennem, ami által el tudtam engedni a saját magam köré épített illúzióimat, ál-tanításokat és ál-bölcsességeket, melyeket valósnak véltem, mindent, ami már nem szolgálja ebben az életemben a fejlődésemet. Megváltozott az önmagamról alkotott képem, egy mélyebb önismeretre tettem szert, még ha ez néha igen fájdalmas is volt. Elkezdtem látni önmagam.

Az elmúlt másfél év során letisztultak az emberi kapcsolataim és teljesen világossá vált, mi az, ami igazán fontos a számomra. És bár meglehet, hogy nem tudom az egész tananyagot betéve, mégis úgy érzem, ami igazán lényeges, azt magaménak tudhatom.

Köszönöm ezt az együtt töltött másfél évet… köszönöm az utat, amit megláttattatok velem, hogy képes legyek a saját utamra rátalálni, az útra önmagam felé, a teljesség felé.

Üdvözlettel
Juli
2016. 01. 20.


Kedves Julianna!

Köszönjük soraidat!
Mindenképpen szeretnék tiszta szívből gratulálni, hiszen nagyon kevesen jutnak el ezen az úton idáig. Amellett azért is gratulálok, hogy képes voltál a hitrendszeredet átgondolni és új nézőpontokat beemelni.

Tudod nem is igazán a tudáshalmaz számonkérése a célunk. A változás, a fejlődés, és egy átfogó világkép látása. Ez a cél.

Szeretném megkérdezni, hogy keresztneveddel engedélyezed-e, hogy a honlapra kitegyem a leveled?

zaszloSzép napot

Csilla

KÖSZÖNJÜK!
foglalj
%d blogger ezt szereti: