Spirituális Lélekgyógyász távoktatás diák tapasztalata

Megkértem egy Spirituális Lélekgyógyász távoktatásban járó diákot, aki az 53. leckénél tart a 78-ból, hogy írja meg érthetőek-e a leckék, mit profitál belőlük és milyen változásokat tapasztal az életében.

Íme a levele:

omniverzum egészségKedves Csilla!

A tanulás jól megy köszönöm, bár több időt szeretnék rá fordítani.
A tananyag nagyon tetszik és minden héten várom a napot, amikor külditek, mert élvezem, hogy mindig valami újat és érdekeset tanulhatok/tudhatok meg. Nagyon élvezem.
Mindig is spirituális beállítottságú voltam, már gyerekként is – édesanyám pránanadi képzéseken vett részt és tisztánlátó.
Nagyon vonzott az a szemléletmód és világ ami őt körülvette – szinte mondhatom, hogy beleszülettem:)
Mindig is hittem – mert tapasztaltam – abban, hogy van egy “emelkedettebb világ”, hogy vannak segítőink (angyalok stb), vagy hogy a történteknek meg vannak az okai és a miértjei – ha jó, ha rossz dolog történik. Mindig hittem és tudtam, hogy a dolgok nem történnek hiába és véletlenül.
Vágytam arra, hogy majd idővel én is megtapasztalhatom azokat az akkor még “varázslatos” dolgok amik édesanyámmal…
Meg is kaptam amire vágytam..én is elkezdtem foglalkozni a pránanadival és én is tisztánlátó és érző lettem:)
De a dolgok nem mentek olyan simán ahogy azt elképzeltem, és sajnos a dolgok rossz oldalát is meg kellett tapasztalnom.
Elég komoly időszakon mentem keresztül fiatalon, egy komoly betegségen (nagyon sok műtéten és fájdalmon), és akkoriban az orvosok mellett tudtam meg milyen az amikor “alternatív gyógyászok” is segítenek.
Akkoriban az volt a célom, hogy túléljem és megtanuljam valahogy kezelni a betegségemet. Ez egy időre ment is.
Aztán egy 10 évre rá ismét aktív szakaszba lépett a betegségem, és akkor jött el a pillanat – miután már egy kicsit jobban lettem, hogy rátok találtam. (nem véletlenül:) )
Ahogy elkezdtem a tanulást veletek, egyre több mindenre jöttem rá önmagammal és a múltammal kapcsolatban.
Rájöttem, hogy mi miért történt, mit miért kaptam és milyen sérelmeket, fájdalmakat, eseményeket fojtottam el magamba – ami végül ide vezetett. (Ne értsd félre, ha kell akkor végig csinálnám ugyanúgy még egyszer, mert élvezem, hogy most itt tarthatok ezzel a “tudással”, lehetőségekkel.)
omniverzum spirituális tanfolyamAmikor elkezdtem a tanulást, akkor úgy gondoltam, hogy azért van erre szükségem, hogy ne csak a “gyakorlatban” szerzett “tudásommal” segíthessek másokon, hanem kell az elméleti tudás is… Azt hittem, hogy ezzel majd megtanulok másokon segíteni, de tévednem kellett, mert az elsődleges ok az az volt, hogy önmagamon tudjak segíteni. Ez most már sikerül – nektek köszönhetően – és mire végezni fogok majd – remélhetőleg már nem csak magamon fogok tudni segíteni, hanem másoknak is.
Elnézést, hogy kicsit csapongó és összeszedetlenül meséltem el (tömören) hogy milyen is nekem ez a tanfolyam, de nagyon hosszadalmas lenne….
De minden köszönetem a tietek hogy segítetek nekünk:)
Várom a további tanagyagokat:)
További szép napot, és sok sikert
Üdvözlettel:
Melinda
Kedves Melinda!
Gratulálunk elért eredményedhez.Kívánjuk, hogy továbbra is legyen erőd, kitartásod, egészséged és akaratod a tudatos úthoz!
Üdv: Csilla
Haladj velünk az uton
%d blogger ezt szereti: