Legújabb kedvenceink az Illóolajok

Megszólított az illata, a külleme, a varázsa. Valami kis csodák!
Első pillanatra beleszerettem a Young Living illóolajokba.

S ahogy ismerkedem velük, egyre közelebb kerülnek hozzám. Megtöltik a teret csodálatos illatukkal, mosolyt csalnak az arcomra, feltöltik a Lelkemet.

citrus

A Citrus olajok, mint például a Narancs, a Citrom, a Lime és a Mandarin, valamint a keverék Citrus Fresh és a Fodormenta, segíthet megtámogatni az egészséges emésztőrendszert. (Photo: Ken Pfeiffer / AromaThrive.com)

Ezen illóolajok 100%-os tisztaságúak. Gyönyörű porlasztó készülékekkel a szoba levegőjét is megtöltik bármelyik illóolaj illatával és energiájával. (Milyen kár, hogy nem illatos az oldal.)

A Mágikus Ösvény csoporton hétfőn a Tömjén illóolajat permeteztük a levegőbe, és a vizünkbe is cseppentettünk 1 cseppet támogatni a meditációt, a spirituális munkát és a belső utat. Igazán felemelő volt.

Ha szívesen megismerkednél a YoungLiving illóolajok csodálatos világával keress minket bátra.

Steinmüller Csilla Magdolna és Strupka Krisztina
illatvarazs.yl@gmail.com

 

Itt írhatsz is nekünk:


Csatlakozhatsz Facebook Illatvarázs csoportunkhoz is, ahol sok-sok értékes információt és tapasztalatot megosztunk egymással a Young Living illóolajokról:
https://www.facebook.com/groups/1639861286326359/youngliving2


Az illóolajoknak számos jótékony hatása van.
Évezredek óta használják, a jobb közérzet, egészség, a lelki egyensúly támogatásáért!
Viszont nem mindegy milyen az az illóolaj melyet használunk. Sajnos a ma kapható illóolajok jelentős része szintetikus anyagokat, adalék anyagokat tartalmaznak, még azok tartama is kétséges, amikre az van ráírva hogy 100%-os! Ezért nagyon körültekintőnek kell lennünk, ha illóolajat szeretnénk terápiás, vagy bármilyen más célra használni az életünkben!

aromaterápia8Miért illóolajok?

” Az orrüregünkben csupán egy négyzetméternyi helyet foglaló szaglószervünk mintegy 100 millió szaglósejtet működtet. Ellentétben a látással, a hallással, az inger közvetlenül jut el az agyba, lévén a szagló nyálkahártya sejtjei agyidegsejtek. Ez az egyetlen érzékszervi működésünk, amelynek révén a központi idegrendszer közvetlen kapcsolatban áll a külvilággal. Míg a látás, a hallás esetében az ingerületek egy szelektáló, cenzúrát gyakorló, védelmet biztosító szűrő közbeiktatásával jutnak el rendeltetési helyükre, addig a szagingerekkel szemben “védtelenek” vagyunk, mert közvetlenül agyunk legősibb részébe, a limbikus rendszerbe jutnak el jelentős befolyást gyakorolva életműködésünkre, ezáltal közérzetünkre, viselkedésünkre.”  * Biegelbauer Pál: Gyógyító illatok

young living 3Young Living illóolajok már nálunk is elérhetőek!

A Young Living nem csak az illóolajok, hanem az illóolaj tartalmú háztartási és kozmetikai termékek, illetve a táplálékkiegészítők területén egyaránt a világ VEZETŐ gyártója, aki egyedüliként hozta létre a Seed to Seal minőségbiztosítási garanciát.

Világszerte számos farm tulajdonosaként ellenőrzi a teljes gyártási folyamatot az organikus magvak elültetésétől kezdve a peszticid, herbicid és más vegyi anyagok mellőzésével történő, gondos művelésen át egészen a palackozásig. A növény típusának legoptimálisabb időpontban történő aratásnak, a legkíméletesebb desztillációs eljárásnak köszönhetően a legjobb minőségű illóolajok kerülnek a levendulapalackokba.
Ha egy párlat nem éri el a legmagasabb minőséget, nem kerül palackozásra. A palackokba csak a legtisztább, sérülésmentes, hamisítatlan illóolaj kerül. Se több, se kevesebb, mint amit a növény megtermelt.

Tedd teljessé spirituális életedet és hagyd, hogy ezek a csodálatos illóolajok inspirálják tested öngyógyító képességét!

A természetes illatok érzelmi világunkat látványosan befolyásolják és közérzetünket is javítják.
A Young Living éterikus olajai ezt a nyugodt, harmonikus környezetet varázsolnak az otthonodba, munkahelyedre illatukkal, ahol a munka szórakozássá, a tanulás játékká válhat!

Dr. Gary Young 1993 -ban alapította meg a Young Livinget, amely egyesíti a régi tradíciókat az új tudományokkal. Rendkívül értékes éterikus olajokkal, valamint más egyedi megoldásokkal kínál egy egészséges életvitelt. Intenzív kutatómunkával fedezték fel ismét az egészséges életmód több százéves titkát a Young Living számára. Rengeteg hagyomány és közlemény tanúskodik róla, hogy már régen a fejlődő kultúrák is az éterikus olajok erejét használták a test és a lélek egészségének megőrzésére, meghosszabbítására és növelésére. Ennek az elfelejtett tudásnak a felelevenítésével segít a Young Living ma az embereknek megérteni, hogy az éterikus olajok és a tiszta, természetes termékek használata a közérzetet és az életstílust jelentősen tudják javítani és egy hosszú, egészséges életet kínálnak.
A cég tudományos kutatásainak és minőségi hátterének segítségével állítja elő és kínálja a legjobb minőségű éterikus olajokat és olajkeverékeket világszerte. Mindig arra kell törekedni, hogy a testet teljesen természetes anyagokkal lássuk el a mindennapok során, ezzel is növelve a jó közérzetet.

Ma már Amerikában 50 kórházban használják a Yang Living illóolajokat.

Gyere lépj be ebbe a csodálatos világba!

Mert ami jó az jó!


Üzleti lehetőség is a Young Livinggel!young living1

Mi az amin változtatni szeretnél? Jobb életminőség? Több bevétel? Jobb tanulási eredmények?
Vagy valami egészen más?
Azt gondolod elment az eszem? Illóolajokkal változtatni?

További információkért vegyük fel a kapcsolatot, ahol bővebben elmondom neked a Young Living.ben rejlő lehetőségeket!
Beszéljük át egyénre szabottan hogy neked hogyan és miben tud segíteni a Young Living!
Vagy gyere el havonta tartandó illatkóstolónkra, ahol mindezekről beszélünk, és még meg is kóstolhatod őket!:)

A személyes találkozó vagy az illatkóstolókon való részvétel, semmilyen kötelezettséggel nem jár, és INGYENES!

Ha egyedül szeretnél regisztrálni, és vásárolni, mert vidéken laksz, netán külföldön, akkor ezen a linken megteheted!

Bővebb információ:
Strupka Krisztina
06-30/722-88-83
illatvarazs.yl@gmail.com

illoolaj

%d blogger ezt szereti: