ÉletÚt és LélekÚt távoktatásban tanuló diák tapasztalata

Már rég vártam egy képzésre tényleg én vagyok.
Sokat nézegettem, mi lehet az ami nekem való, de mikor megláttam az ÉletÚt és LélekÚt képzést, nem hittem a szememnek. Minden benne van, amire vágytam, ami én vagyok.

Ahogy elkezdtem olvasni az anyagokat, a szellemi filozófiát le se tudtam rakni. Megdöbbentő volt, hogy mire a végére értem, már azt néztem, hogy mikor lesz következő lecke.

Kreativitás leckékről nem is gondoltam volna, hogy kihoz belőlem valamit is. De nagyon hasznosak. Olyan, mintha a gyakorlati énedet tükrözné. Őszintén, nevettem mikor megláttam az első leckénél a címet. Én meg a kreativitás? Hagyjuk 😀 Aztán elkezdtem a feladatokat és gyorsan rájöttem, hogy ezek nagyon jók!

Mióta itt tanulok, rohamosan változik az életem. Érzem, hogy jó úton vagyok, hogy azt csinálom amit szeretnék és segít a minden napokban. Néha még túl gyorsan is haladnék, és olyan leckék is érdekelnek, ahol még nem tartok.

A számmisztika az elején nagyon nehezen ment. De most, hogy már a név elemzésnél tartok… Húúúú…. Még nem csináltam meg teljesen magamra, de amit megnéztem eddig, az nagyon bejött és sok mindenre fényt derített 🙂

spirituális lélekgyógyász ébredésAhogy egyre előrébb haladok a tanulásba, úgy érzem, hogy tisztulok, fejlődök és nyílok meg. Nem mondom, hogy az életem könnyebb lett, sőt, iszonyat felgyorsult. De sokkal nagyobb biztonságban érzem magam mióta tanulok, mint előtte. Érzem, hogy erre vártam és nagyon hálás vagyok Csillának, hogy megvalósította nekem ezt a lehetőséget.

Én távoktatásban tanulok, ami nagy könnyedség egy 16 hónapos és munka mellett. Igen, le is vagyok maradva a leckékkel, de pont a távoktatás miatt, nem érzem ezt olyan feszélyezettségnek, mintha be kellene járnom minden héten.

Azzal, hogy tanulni kezdtem, nem csak az én életem változott meg. Férjem is 360 fokos fordulatot tett. Belátta, hogy nem lehet úgy folytatni az életét, ahogy eddig tette. Előtte van még az út neheze, de már haladás, hogy meglátta, ez így nem mehet tovább.

Lényegében, nálunk az egész életünkre hatalmas változást hozott az, hogy elkezdtem itt tanulni. A Bach-virágterápiát használjuk és izgatottan várom a következő anyagokat 🙂

Én csak ajánlani tudom azoknak az embereknek, akik úgy érzik valami hiányzik az életükből, vagy nem érzik jól magukat. Kezdjenek el körül nézni az egyetemen, válogatni a képzések, és tanácsadások között. Mert az ezotéria, vagy spiritualitás itt van az életünkben. Merjük megismerni magunkat és használni azt a képességünket, amink van. Minden egyes itt tanult dolog egy újabb fejlődési lehetőség. Merjétek kipróbálni 😉

M. Nikolett
2016. június 30.

haladj velünk

 

%d blogger ezt szereti: