Metamorf masszázs

A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent.
A metamorf masszázs lényegében NEM igazi masszázs, hanem egy olyan speciális technika, amely a mindennapi életben, életkedvben, életszemléletben hoz javulást.
Ezt a lábfejen, a kéz élen, a koponyán és az arcon végrehajtott nagyon finom érintésekkel – azaz mechanikai úton – előidézett energetikai hatásokkal érjük el.
Eredetileg a sámánok, a magyar nép gyógyítói alkalmazták.

breathe-spiritual-retreats-facial-massage-wellnessAlkalmazása során a kezelt személy eljuthat egy, a magzati léthez hasonló állapotba, ahol lehetősége van arra, hogy a tudatalattijából kioldódjanak a lelki blokkok, úgymint trauma, sokk, fájdalom, megaláztatás, szégyenérzet, szeretetmegvonás, lelkiismeret-furdalás. Ezek közül a legerősebbek a magzati korban elszenvedettek.
A kezelés egyaránt oldja ezeket a blokkokat az előző életekből, a magzati korból és a születés utáni életből.

A kezelőnek nem kell ismernie a páciense problémáit, hiszen lehet, hogy ő maga sem tudja, mik a tüneteit kiváltó okok. A kezelés során a páciens csak átadja magát igazi lényének, hagyja, hogy szervezetének öngyógyító folyamatai beinduljanak.

A rendszeres kezelés segít abban, hogy eltűnjenek a félelmek, gátlások, komor és haragos gondolatok, nyomasztó érzések, frusztrációk. Nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válunk, nő az önbizalmunk, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk, ezáltal javul az életminőségünk.

Kedvező hatású a következő problémáknál: gyomorfekély, cukorbaj, allergia, asztma, autoimmun betegségek, emésztési gondok, ízületi problémák, migrén, depresszió, pánikbetegség, rendszeres végtaggörcsök, tik, körömrágás, szívritmus zavarok, vérnyomás problémák, izzadás, szájszag, hideg végtagok, csont- és fogproblémák, hajhullás, rendszeres megfázás.

Bárkin lehet alkalmazni: gyerekeknél, kismamáknál, időseknél is. Használata veszélytelen, mellékhatása nincs, más kezelési módokat hatékonyan kiegészít.

A kezelés ruhában, de mezítláb, ékszerek nélkül történik, háton fekve.
Időtartama: 45-60  perc.

TryGold2nsOneAjánlott kezelések száma: 3-5 alkalom

Kezelés ára: 7000.-Ft   3 alkalmas bérlet vásárlása esetén: 17.000.-Ft  (3 alkalom)

Kezelés : Kedd-Szerda-Csütörtök (az Omniverzum Szabadegyetemen)

Időpontot: 10:00-18:00 között tudsz kérni

Kezelés helyszíne:
 Budapest 1132 Váci út 4.  (A WestEnd-del szemben.)

Bejelentkezés:
Strupka Krisztina
06/30 722-88-83
strupkakriszti@gmail.com

%d blogger ezt szereti: