Meseterápia * 10 Év = 1 napi Ajándék

Ha szeretnéd ezt az ajándékot kattints a facebookon az Omniverzum Szabadegyetem oldalán a cikk alján található “Tetszik” gombra!

A mesék csodás világa mindig is része volt az emberi életnek. Igaz, az elmúlt évtizedekben inkább gyermek műfaj volt, de az utóbbi időkben ismét visszatért a felnőttek világába.

Ugyanis a mese eredetileg nem a gyermekhez szólt, hanem a felnőtteket tanította és szórakoztatta.

A mesék által adtak át tanításokat (pl. Pancsatantra); mutatták meg mi a helyes és a helytelen; s azt is, hogy vannak az életben próbák, melyeket ki kell állni, és ezek  csak ritkán sikerülnek elsőre; hogy vannak választások és bizony választani kell, mert nem állhatunk egész életünkben a sötét erdőben; és hogy kaphatunk segítőket és kísérőket is utunkhoz. A Spirituális Lélekgyógyász képzésben is megismerkedünk a mesék mesés világával, feldolgozzuk kedvenc mesénket, szembenézve saját életünkkel kihívásainkkal, elakadásainkkal és a megoldási módokkal.

esti-mesek-fiuknak-es-lanyoknakA mesékkel való munkát tudatos szülőként gyermekeinknek is megtaníthatjuk, amikor olyan meséket olvasunk nekik, amik segítik bennük a minták fejlődését, kialakulását. Így már fiatalon elültetődnek bennük azok a magok, amelyekkel képesek lesznek helytállni az életben.
Ennek támogatására hoztunk 2 Boldizsár Ildikó mesekönyvet, melyekkel támogathatjuk gyermekeinket: Esti mesék fiúknak és Esti mesék lányoknak.
Ha szeretnéd megnyerni az egyik könyvet, like-old és oszd meg ezt a cikket: https://www.facebook.com/OmniverzumSzabadEgyetem/
A sorsolás 2016. szeptember 14-én 10-kor lesz, mely után kihirdetjük a nyerteseket!
És megvan:
14333840_780250435447174_1258212829508766352_n
%d blogger ezt szereti: