Maja Asztrológiai személyre szóló elemzés * 10 Év = 3. napi Ajándék

Ha szeretnél nyerni egy INGYENES MAJA ELEMZÉST, VAGY akár már szemet vetettél az idei év VIHAR KARKÖTŐ-jére kattints a facebookon az Omniverzum Szabadegyetem oldalán a cikk alján található “Tetszik” gombra!

Holnap 10-kor sorsolunk!

Ez a Világ és ez a Kor, amiben ma élünk, szinte megköveteli, hogy egy magasabb szinten gondolkodjunk; hogy immáron végre a dobozon (saját ego) kívül is lássunk. „Gondolkodj Globálisan és cselekedj Lokálisan!” Már nem elég felismerni azt, ha rossz irányba tartunk, egyre égetőbb az, hogy minden ember végre megismerje Önmagát és felelősséget vállaljon Önnön fejlődéséért.

omniverzumlevelezo_maya_naptar_tanfolyam1294575523A Maja energetika, merőben eltér a „tanított” 12 hónap*30-31 napos rendszertől (Gergely naptár), helyette a Természet, a Bolygók valós ciklusát a 13 hónap* 28 napos ciklust követi, mely alapja a Tzolkin.
Tzol= számolni Kin= idő/nap.

Az, aki a Maja Energetikát követve él, megtapasztalhatja a Természet RENDjét. Azt a semmihez sem fogható, természetes energiaáramlást, mely hol elringat, hol felkavar, hol magával ragad a magasságokba, hol hagyja megtapasztalni önnön mélységeinket. Teszi mindezt feltétel nélküli szeretetben, az Univerzummal teljes összhangban. Az Ősi maják ezen energiákat követve osztották be feladataikat, ezen ciklusok szerint művelték földjeinket élték mindennapjaikat.

Ugyanezen számításokat alkalmazva, pontosan behatárolható a személyiségünk jegye(i), hozott minőségeink, készségeink, de még a fejlesztendő területeink is. Olyan hasznos megoldókulcsot ad kezünkbe, mellyel élvezetessé válik, az Önismeret olykor rögös útja is. Az így megismert egyéni energiáink (kiszámított kapcsolati hálónk) tökéletesen összehangolhatóak a Maja Naptárral. Követve a Napi energiákat, könnyebben felkészülhetünk, és együtt áramolhatunk a mindennapok energiáival, mindeközben felismerhetjük azokat a napokat, időszakokat, amelyek útmutatókat, lehetőségeket nyújtanak fejlődésünkhöz.

Nemrég vette kezdetét a Kék Spektrális Vihar Éve, ajándékunk tehát az idei év (2016 07. 26- 2017 07.24-ig), Átalakító minőségeit támogató kristály karkötő, valamint egy személyre szóló Maja elemzés.

Like-olj és nyerj!

In lak’ech: „Én egy másik Te vagyok”

Parcsami Mónika

14330010_781196418685909_3685457270263744967_n

szulinap

%d blogger ezt szereti: