Önismereti beszélgetés * 10 Év = 4. napi ajándék

Ha szeretnél nyerni ingyenes ÖNISMERETI BESZÉLGETÉSt, ezt az ajándékot kattints a facebookon az Omniverzum Szabadegyetem oldalán a cikk alján található “Tetszik” gombra!

A Spirituális Lélekgyógyász képzés alapvetően önismereti képzés. A tantárgyakat úgy állítottuk össze, hogy az elméleti ismeretek mellett már rögtön, az első napon gyakorlati oldalról is lásd, hogyan lehet az általunk átadott tudást alkalmazni. Ez a szemlélet az összes általunk szervezett képzésre és tanfolyamra vonatkozik, melyeken személyesen is találkozunk. Emellett a levelező és távoktatás képzéseinken is adunk nem kevés gyakorlati útmutatót. :))

test-szellem-lc3a9lek-4A hiteles tanácsadó képzése – az alapvető szellemiség iskolánkban. Hogyan lehetnék hiteles, ha nem tudom, hogy az adott módszer, hogyan hat, miben segíthet?
Egy tanácsadás során sokszor lehet a saját tapasztalatainkhoz nyúlni. Épp ez az, amely megnyugtathatja a klienst, hogy nem csak üres frázisokkal dobálózunk, hanem mi is hús vér emberek vagyunk, akik ugyanazon az úton járunk, csak pár lépéssel előrébb, így ezzel a tudással tudjuk őt támogatni. Hiszen mi magunk is járjuk a saját fejlődési utunkat, sem mestereknek, sem guruknak nem tartjuk magunkat, olyan útonjárók vagyunk, akik tudásukat és tapasztalataikat átadják mindazoknak, akik erre nyitottak.

Az átadott módszerek különböző oldalról segítenek önmagad feltárásában, folyamatában, a saját tempódban haladhatsz önmagad mélyebb megismerésével. Hiszen mindannyian mások vagyunk, nem ugyanúgy, és tempóban változunk, erre nincs szabály. Azt tudjuk, aki akar változni, annak segíthetünk,és a saját tempójában tudjuk támogatni.

Készen állsz? Mi várunk! 🙂

A mai napi ajándékunk egy ingyenes Önismereti beszélgetés, melyre az Omniverzum Központban, Budapesten kerül majd sor, előzetes egyeztetés után Erőss Annával.

(Az ajándék értéke: 7.000.- Ft)

Ha szeretnéd megnyerni az egyik könyvet, like-old és oszd meg ezt a cikket: https://www.facebook.com/OmniverzumSzabadEgyetem/
A sorsolás 2016. szeptember 19-én 10-kor lesz, mely után kihirdetjük a nyerteseket!
14369875_782650685207149_7327933393598221306_n

szulinap

%d blogger ezt szereti: