Raindrop Masszázs * 10 Év = 6. napi ajándék

a szeretnéd ingyen kipróbálni a RAINDROP MASSZÁZSt, kattints az Omniverzum Szabadegyetem Facebook oldalán a bejegyzés alatti “Tetszik” gombra. Holnap sorsoljuk a nyertest!

Raindrop Masszázs * 10 Év = 6. napi ajándék

A Raindrop masszázs egy különleges terápia, melyet Magyarországon még csak néhány luxus hotel SPA részlege kínál a pihenésre vágyó vendégeinek.

Ehhez a nyugtató, méregtelenítő, fájdaloműző, harmonizáló és egyben energizáló masszázshoz tiszta, élő, magas rezgésszámú, szintetikumoktól mentes illóolajokat használunk, melyek minden egyes üvegcséje a természet ősi erejét, és csodáját őrzi. Ennek köszönhető az illóolajaink kimagasló terápiás hatása. A Raindrop technika az egyik legbiztonságosabb, non-invazív kezelési forma a gerinc egészségéért, gyógyhatású illóolajok helyi alkalmazásának segítségével.

A masszázs aktiválja a testben az energiaáramlást, ezáltal feloldódnak a fájdalom vagy stressz által okozott blokkok, könnyen távoznak a méreganyagok.

Miben tud segíteni…
» fáradt hátizmok ellazítása
» isiász, lumbágó, porckorongsérv, meszesedés
» gerincferdülés
» krónikus hátfájás enyhítése vagy megszüntetése
» stressz okozta feszültség megszüntetése
» gyulladások megszüntetése
» lehangoltság

A terápia hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A Raindrop terápia nem csak fájdalmat csillapít és visszaállítja a fizikai jóllétet, hanem az egész test számára lehetővé teszi, hogy az öngyógyító mechanizmusok beinduljanak.

Nyereményjátékunk 6. napi ajándéka egy ingyenes Raindrop Masszázs Strupka Krisztinától, melyet az Omniverzum Központban, Budapesten lehet igénybe venni.

(Az ajándék értéke: 15.000.- Ft)

Ha szeretnéd megnyerni ajándékunkat like-old cikkünket a facebook odalunkon: https://www.facebook.com/OmniverzumSzabadEgyetem/
A sorsolás 2016. szeptember 21-én 10-kor lesz, mely után kihirdetjük a nyerteseket!
14329966_783569865115231_4055096302529753305_n

szulinap

%d blogger ezt szereti: