Tanfolyami lehetőség * 10 Év = 7. napi Ajándék

Ha szeretnél INGYENES TANFOLYAMI RÉSZVÉTELT nyerni, like-old cikkünket a facebookon. Holnap 10-kor sorsolunk.

Tanfolyami lehetőség * 10 Év = 7. napi Ajándék

A Spirituális Lélekgyógyász képzésben a célunk, hogy hiteles, tudással és gyakorlattal felkészült tanácsadókat képezzünk.

meditácio-omniverzum-lelekgyogyaszat-191x300Az ember test–lélek–szellem hármassága, és az élet minden területén ezt figyelembe kellene venni.
Mind a három minőségnek megvan a jellemzője, a fejlődési útja és a feladata is.
A képzés során olyan módszereket tanulunk, melyek segítenek felismerni az ember ez életi lélek feladatát, rálátni szellemi gyökereire, és azt is megtanuljuk, hogy mit is tehet a személyiség azért, hogy élete lélekkel átitatott legyen. Mert az a sok nehézség, reménytelenség, üresség bizony attól van, hogy oly messze vagyunk Szellemi Esszenciánktól.

A Spirituális Lélekgyógyász képzésben sok-sok elméleti tudást tanulnak a diákok, azonban ugyan olyan fontosnak tartjuk a gyakorlati tudást, és a jövőbeni tanácsadó személyiség fejlődését is.

A képzés modulokból épül fel, mely során tanulunk: Számmisztikát, Bach-virág terápiát, Integrál pszichológiát, Fejlődéslélektant (emberit és spirituális is), Energetikát, Tarot, Symbolont, Asztrológiát, Maja Asztrológiát, Meseterápiát, Rajzelemzést, Művészeti terápiákat, Személyiséglélektant, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

A mai nyertesnek felajánljuk, hogy az őszi szemeszter során beülhet a Spirituális Lélekgyógyász képzés egy moduljára. Ezekből lehet választani:
» Színterápia 3 nap,
» Meseterápia 2 nap,
» Egzisztenciális pszichológia 2 nap,
» Haldoklás, halál, gyász 2 nap,
» Mantrák és a gyógyító hang 1 nap.

(Az ajándék értéke: 30.000.- Ft)

Ha szeretnéd megnyerni az Omniverzum Szabadegyetem tanfolyamát like-old a facebookon a cikket: https://www.facebook.com/OmniverzumSzabadEgyetem/
A sorsolás 2016. szeptember 22-én 10-kor lesz, mely után kihirdetjük a nyerteseket!
vincze
szulinap
%d blogger ezt szereti: