Színterápia * 10 Év = 8. napi ajándék

Ha szeretnél SZÍNTERÁPIÁS CERUZAKÉSZLETET és hozzá illő ZSEBKÖNYVET nyerni, like-old cikkünket facebook oldalunkon. Sorsolás holnap 10 órakor 🙂

Az ember energetikai rendszerben élő lény, melynek legsűrűbb része fizikai testünk. Életünknek azonban csak töredékét éljük ez által a testünk által. Az egész-séghez holisztikus szemlélettel kell önmagunkra és másokra tekintenünk, tehát a test-lélek-szellem hármasságát elismerve. Tudományosan ismert tény, hogy a fény és a színek hatnak ránk szemünkön, bőrünkön keresztül. Ez azonban csak a fel-szín. A minket körülvevő aura érzelmi, gondolati, lelki pszichológiánkat tükrözi tisztán a fényszínek szimbolikájával.

színterápiaMit üzennek ezek a színek?

A külvilágból felénk áramló információk (legyen az gondolat, érzelem, hang, forma, stb.) mindegyike rezgés, amelyet csakráink alakítanak át, és asztrális testünkön keresztül vezetnek be finom fizikai testünkbe. Ezen az úton színek formájában „testesül meg” az információ. Csakráink, fizikai testünkben mirigyeinkhez kacsolódnak, ahol a szín-információ hormonná „sűrűsödik”, s így határozza meg egész fizikai testünk működését.
A kabbala szerint a Szellem (Fény) és az Ember (Sötétség) között a Híd a Lélek (Színek).
Ezért a színek megértése, önmagunk teljesebb megértéséhez vezethet. A színterápia egy nagyon egyszerű módszer, amely néhány technika és 14 szín segítségével feléleszti bennünk ezt a Hidat.

Iskolánk „Nyitott kapu” rendszerének köszönhetően 3 napos Színterápia kurzusunkra külön is lehet jelentkezni, melyben a színeken keresztül tekintünk önmagunkba.

A mai játékban a módszerhez használt 14 színből álló színceruza készletet nyerhetitek meg, illetve egy „zsebkönyvet”, amely a színek minőségi megértéséhez ad elméleti segítséget.

(Az ajándék értéke 5000 Ft)

Ha szeretnéd megnyerni ajándékunkat a facebookon like-old cikkünket: https://www.facebook.com/OmniverzumSzabadEgyetem/
A sorsolás 2016. szeptember 23-án 10-kor lesz, mely után kihirdetjük a nyerteseket!
szulinap
%d blogger ezt szereti: