Színterápia levelező tanfolyam

A 8 leckés (heti 1 lecke) Színterápia tanfolyam során, megismerkedhetsz egy komplett módszerrel, és rajta keresztül az itt használt 14 szín sokrétű üzenetével. Rátekinthetsz a színek pozitív és negatív aspektusaira, illetve különböző megélési szintjeire.

A tanfolyam úgy van felépítve, hogy meg tudd dolgozni a színeket saját magadon keresztül, így egy önismereti folyamat által sokkal mélyebb élményben részesülhetsz.

A színérzékelések közül kiemelt hangsúlyt fektetnek a leckék a vizualizációra, hogy a belső színélményt minél többször megtapasztald, ezáltal a színekhez kapcsolódó intuitív képességed folyamatosan tisztul és élesedik. A kapcsolódás minél mélyebb elérésének érdekében hanganyagot is küldünk a lecke mellé.

A tanfolyamot használhatod pusztán önismereti tréningként, de felépítésének köszönhetően, másokkal folytatott tanácsadói munkába is beépíthető, azoknak hatékony kiegészítője lehet.

színek

A tanfolyam célja, hogy saját színezésen keresztül rálássunk önmagunkra (vagy arra, akit színeztetünk).

A Színterápia tanfolyam során 8 héten keresztül heti rendszerességgel kapod a leckéket.

A tanfolyam díja 24.000.- Ft, melyért 8 leckét küldünk.

Jelentkezés: omniverzumtavoktatas@gmail.com
» Online jelentkezési lap

Pataki Martina diákunk írását itt olvashatod a Színterápiáról >>>

A tanfolyam végén annak elvégzéséről kérésre tanúsítvényt állítunk ki.


Tanfolyami tematika

szinterapia-tanfolyam1. lecke
1) Bevezető
2) Saját színezés elkészítése
3) Színterápia holisztikus szemléletben
4) Színérzékelés

2. lecke
1) Aura-Soma rendszere
2) Színrózsa
3) Színkeverés
4) Elsődleges színek
5) Komplementerek
6) Színmeditáció

3. lecke
1) Elsődleges színek
1.1) Vörös
1.2) Sárga
1.3) Kék

4. lecke
1) Másodlagos színek
1.1) Narancs
1.2) Zöld
1.3) Lila

5. lecke
1) Harmadlagos színek
1.1) Arany
1.2) Királykék
1.3) Türkiz
1.4) Korall

6. lecke
1) Harmadlagos színek
1.1) Olajzöld
1.2) Magenta
1.3) Rózsaszín
1.4) Tiszta

7. lecke
1) Hangzatok
2) Tendenciák
3) Csillagjegyek és a színek

omniverzum_icon

8. lecke
1) Összefoglaló
2) Színkérdések
3) Színmátrix
4) Színezés elemzése

letölthető formátum >>>


Varga Éva: Az önválasztó mechanizmus és a konzultáció

színterápiaA konzultáció során különböző szín teszteket készítünk a kliensünkkel, ebből tudunk kiindulni a beszélgetés, konzultáció elején.
Aki dolgozik a színekkel, teljes bizonyossággal meg tudja tapasztalni, hogy mindenki olyan szín kombinációkat használ, ami tükrözi igaz aurája színét, az aura egyéb rétegeinek színét, és ezen keresztül egy pontos energetikai képet mutat. A választás színeit látva és a színek nyelvét beszélve megérthetjük önmagunkat egy mélyebb szinten.

Mi történik, amikor színt választunk?
Életbe lép a szimpatikus rezonancia elve: ez a kvantumfizika egyik alaptétele. Lényeg, hogy az egyforma vagy hasonló objektumok (melyeknek rezgésszáma, hullámhossza egymáséhoz közel áll) minden körülmények között hatnak egymásra. Minden vonzalom, vonzódás, „megmagyarázhatatlan” találkozás ennek számlájára írható. Egy bizonyos szinten ráébredünk, hogy tulajdonképpen nincs is különbség a választó és a szín között.

Bátran válasszunk színeket, amik a legjobban tetszenek és használjuk azokat fel a színezésekhez. Vannak tesztek, ahol a választott színeket különböző kombinációkban lehet felhasználni, ezeknél a választott színeken túl, még a kombinációt is az egyén határozza meg, melynek a későbbiekben fontos jelentősége lesz természetesen.

A választott színek és kombinációk, legyen az bármilyen egy tükröt tart elénk önmagunkról. Egy olyan tükröt, amit eddig sosem láttunk lelkünk tükörképét. A színek, mint Lelkünk ablakai megnyílnak számunkra, hogy éber, tudatos, elménk beláthasson ezeken az ablakokon rejtett, valódi énünk birodalmába.

A konzultáció technikája és a színezéseknek az egy adott rendhez illeszkedő értelmezése lehetővé teszi számunkra, hogy az energetikai képletet meglássuk, lefordítsuk, és a klienssel megértessük. Szerepünk valójában egy tolmács szerepe. Ami valójában beszél, azok a színek, megmutatják kik is vagyunk valójában. Megmutatják, hol tartunk életünk útján jelenleg, milyen találkozásokkal találkoztunk eddig ezen az úton, s mindebből mit és mennyire tanultunk meg, és azt is, hogy ezen ösvény mentén merre tart Lelkünk. Beszélnek a színek választott feladatainkról és megerősítenek abban, hogy a feladatok megoldásához szükséges erőt is magunkban hordozzuk. Hangsúlyt helyeznek ajándékainkra, melyeket az előzőleg megélt kihívások megoldásával szereztünk.
Jobb, ha az eddig problémának megélt dolgokat mostantól kihívásnak nevezzük és éljük meg, mert ezáltal megérthetjük, hogy ezek mind lehetőségek is egyben, hogy eszköztárunkat gazdagítsuk az ajándékokkal, melyeket megoldásukkal szerzünk.

Amikor a színezések alapján átbeszéljük a fent említett egyéni kérdéseket, akkor már csak az a kérdés merül fel, hogyan tovább, mit tehet innentől kezdve az ember?

Sokszor elég a tudatosítás, a felismerés élménye ahhoz, hogy a kihívás, ajándék fázisába forduljon, vagyis elkezdjük megoldani életünk aktuális feladatait. Ezzel csak az a baj, hogy visszatérve mindennapjainkba egy idő után elkezdjük régi mintáinkat, sémáinkat ismételni, vagyis hiába ismertük fel egy rövid pillanatra egyéni feladatainkat, ha hazatérve már újra „ugyanabba” a hibába esünk. Ezért fontos, hogy beszéljünk róla, hogy az adott színnel hogyan, milyen módon tud találkozni, dolgozni az illető.

vörösHogyan használhatjuk otthon tudatosan a színeket:
» szín meditáció, vizualizáció
» szín esszenciák formájában * Aura-Soma rendszer
» ruhák, kiegészítők
» kristályok használata térben, magunkon, meditációban
» tudatos lakberendezés, öltözködés

A legfontosabb, hogy megértsük, mi vagyunk a szín, amit választunk, s ez tükrözi Lelkünk szükségletét. Egyértelmű, és világos megerősítést ad, hogy a szín, melyet választasz Te vagy és csakis Te!

A tükör pedig azt tükrözi, ami a te Lelked szükséglete. Vagyis nem a konzulens az aki eldönti, hogy kinek, mire van szüksége, hanem a kliens maga választja meg.


Érdeklődj, jelentkezz…

Foglalj helyet nálunk

%d blogger ezt szereti: