Színterápia tanfolyam két nap Áprilisban

Az alaptanfolyam egy színterápiás módszert ad át, amely egyben, vagy akár több részre bontva is használható, bármely más technika hatékony kiegészítőjeként is. Az oktatás az önismeret útján, saját színezéseden keresztül mutatja meg a módszer lényegét.

Így tehát célod lehet a módszer elsajátítása, amivel később másoknak segíthetsz, de ha csak önmagadra szeretnél rálátni a színeken keresztül, akkor is érdemes jelentkezned.

14 színnel, mint energetikai eszközzel dolgozunk. Megismerkedhetsz a színek mélyebb üzeneteivel. Felfedezheted pozitív és negatív aspektusait, illetve különböző megélési szinteken (fizikai, érzelmi, mentális, spirituális) jelentésüket.

A második nap végére ráláthatsz saját magadon keresztül, hogyan is tud kapcsolódni egy-egy szín akár egyénileg, vagy a többi színnel kézen fogva hozzád, s ezáltal egy egyszerű színezés miben segíthet akár téged, mint tanácsadót a klienseddel kapcsolatban.

Az első nap elkészíted saját színezésedet és a második nap végére megtanulsz olvasni belőle.

szinterapia-tanfolyamTematika az Alaptanfolyamon:

1. nap
» színezések
» a színek tudományos és holisztikus megközelítése
» elsődleges színek több szintű megismerése
» színmeditációk Aura Soma Tarot kártyákkal

2. nap
» másodlagos-, harmadlagos színek több szintű megismerése
» színmeditációk Aura Soma Tarot kártyákkal
» elemzés módszertan átadása saját színezés kiértékelésén keresztül

A tanfolyam időpontja: április 22-23.
Szombaton 10-17.30, vasárnap 9-16.30.

A két nap ár: 25.000.- Ft, mely tartalmazza a 14 színű ceruza készletet, és a 108 oldalas jegyzetet, amit emailban elküldünk a tanfolyam után.

A Színterápiás alaptanfolyam után lehetőség van két nap haladó Színterápiás napon is részt venni, melyen további gyakorlati módszert tanulhatunk, például a számok és színezés (színek) üzeneteit bontjuk ki.

Színterápia, Színenergetika, Színgyógyászat

omniverzum_iconMivel a tanfolyamon sok gyakorlati színezés és elemzés is lesz, maximum 10 fő vehet részt egyszerre.

Oktató:
Varga Éva
Színtolmács, Spirituális Lélekgyógyász

Jelentkezésomniverzumszinek@gmail.com

logog sötét kicsi


Varga Éva: Az önválasztó mechanizmus és a konzultáció

színterápiaA konzultáció során különböző szín teszteket készítünk a kliensünkkel, ebből tudunk kiindulni a beszélgetés, konzultáció elején.
Aki dolgozik a színekkel, teljes bizonyossággal meg tudja tapasztalni, hogy mindenki olyan szín kombinációkat használ, ami tükrözi igaz aurája színét, az aura egyéb rétegeinek színét, és ezen keresztül egy pontos energetikai képet mutat. A választás színeit látva és a színek nyelvét beszélve megérthetjük önmagunkat egy mélyebb szinten.

Mi történik, amikor színt választunk?
Életbe lép a szimpatikus rezonancia elve: ez a kvantumfizika egyik alaptétele. Lényeg, hogy az egyforma vagy hasonló objektumok (melyeknek rezgésszáma, hullámhossza egymáséhoz közel áll) minden körülmények között hatnak egymásra. Minden vonzalom, vonzódás, „megmagyarázhatatlan” találkozás ennek számlájára írható. Egy bizonyos szinten ráébredünk, hogy tulajdonképpen nincs is különbség a választó és a szín között.

Bátran válasszunk színeket, amik a legjobban tetszenek és használjuk azokat fel a színezésekhez. Vannak tesztek, ahol a választott színeket különböző kombinációkban lehet felhasználni, ezeknél a választott színeken túl, még a kombinációt is az egyén határozza meg, melynek a későbbiekben fontos jelentősége lesz természetesen.

A választott színek és kombinációk, legyen az bármilyen egy tükröt tart elénk önmagunkról. Egy olyan tükröt, amit eddig sosem láttunk lelkünk tükörképét. A színek, mint Lelkünk ablakai megnyílnak számunkra, hogy éber, tudatos, elménk beláthasson ezeken az ablakokon rejtett, valódi énünk birodalmába.

A konzultáció technikája és a színezéseknek az egy adott rendhez illeszkedő értelmezése lehetővé teszi számunkra, hogy az energetikai képletet meglássuk, lefordítsuk, és a klienssel megértessük. Szerepünk valójában egy tolmács szerepe. Ami valójában beszél, azok a színek, megmutatják kik is vagyunk valójában. Megmutatják, hol tartunk életünk útján jelenleg, milyen találkozásokkal találkoztunk eddig ezen az úton, s mindebből mit és mennyire tanultunk meg, és azt is, hogy ezen ösvény mentén merre tart Lelkünk. Beszélnek a színek választott feladatainkról és megerősítenek abban, hogy a feladatok megoldásához szükséges erőt is magunkban hordozzuk. Hangsúlyt helyeznek ajándékainkra, melyeket az előzőleg megélt kihívások megoldásával szereztünk.
Jobb, ha az eddig problémának megélt dolgokat mostantól kihívásnak nevezzük és éljük meg, mert ezáltal megérthetjük, hogy ezek mind lehetőségek is egyben, hogy eszköztárunkat gazdagítsuk az ajándékokkal, melyeket megoldásukkal szerzünk.

Amikor a színezések alapján átbeszéljük a fent említett egyéni kérdéseket, akkor már csak az a kérdés merül fel, hogyan tovább, mit tehet innentől kezdve az ember?

Sokszor elég a tudatosítás, a felismerés élménye ahhoz, hogy a kihívás, ajándék fázisába forduljon, vagyis elkezdjük megoldani életünk aktuális feladatait. Ezzel csak az a baj, hogy visszatérve mindennapjainkba egy idő után elkezdjük régi mintáinkat, sémáinkat ismételni, vagyis hiába ismertük fel egy rövid pillanatra egyéni feladatainkat, ha hazatérve már újra „ugyanabba” a hibába esünk. Ezért fontos, hogy beszéljünk róla, hogy az adott színnel hogyan, milyen módon tud találkozni, dolgozni az illető.

vörösHogyan használhatjuk otthon tudatosan a színeket:
» szín meditáció, vizualizáció
» szín esszenciák formájában * Aura-Soma rendszer
» ruhák, kiegészítők
» kristályok használata térben, magunkon, meditációban
» tudatos lakberendezés, öltözködés

A legfontosabb, hogy megértsük, mi vagyunk a szín, amit választunk, s ez tükrözi Lelkünk szükségletét. Egyértelmű, és világos megerősítést ad, hogy a szín, melyet választasz Te vagy és csakis Te!

A tükör pedig azt tükrözi, ami a te Lelked szükséglete. Vagyis nem a konzulens az aki eldönti, hogy kinek, mire van szüksége, hanem a kliens maga választja meg.


szinterapia-12017. január 4. * Varga Éva

“Szép vagy.
Nem a természet formált,
génjeid bűvös hada,
nem is szikével metszett
istennő-maszk tapad rád;
Szép vagy,
mert bőröd pórusain
át illatozvaszivárványt fon köréd
a boldogság.”

Az ember és a színek sokkal mélyebben kapcsolódnak egymáshoz, mint ahogy arra a legtöbben gondolnak.
Valójában az ember maga fénylény, szikrázó színek egyedi kombinációja.
Színeink sohasem hazudnak, mindig őszintén megmutatják működésünk valódi okát és gyökerét.

Egy sajátos szimbolikus nyelven beszélnek hozzánk.


szinterapia-2-jpg2017. január 5. * Varga Éva

Ha valakinél a NARANCS dominánsan jelen van (öltözék, lakberendezés, színezés) nézzünk rá és meg fogjuk látni rajta, hogy annak pozitív aspektusa tükröződik róla, vagy negatívja. Mert aki a pozitívat éli az domináns, a társaság középpontja, vidám és lendületes.

Aki viszont a negatív aspektusát az ezzel a színnel segítséget kér, valamilyen sokk vagy trauma feloldásra vár benne.

Míg az első esetben viselője transzparensként jelenik meg felhívva magára a figyelmet, addig a második esetben a színt mint transzparenst teszi ki magára: „Itt vagyok, segíts!”

Maga a NARANCS szín már ilyenkor elindít egy oldást, ha például valaki erre a színre festi a lakását erős traumaoldó közegben él. Mivel lehet harmóniát, egyensúlyt teremteni ebben a helyzetben?

NARANCS komplementere a KÉK. Jó segítség lehet, mint kiegészítő. De ha finomítjuk a témát, akkor még jobb választás a LILA. Hiszen ez a szín egy kapu, amin keresztül a narancs által feloldott sokk távozhat a környezetből (az illető energetikai teréből). A LILA ilyenkor megszabadít.naplemente3

„Kedves Isten!
Nem gondoltam, hogy a narancssárga megy a lilával, amíg kedden nem láttam a naplementét, amit Te készítettél. Klassz volt.
Eugene”


2017. január 9. * Varga Éva
Szeretnél színesen gondolkodni? Akkor téged is várlak színterápia tanfolyamra:
Már csak pár hely van!

szinA KORALL kapcsoljuk a családi gyökereink azon tagjait, akiket talán mi magunk nem is ismertünk, mégis a morfogenetikus téren keresztül hatással vannak ránk tudattalanul. Szüleink, nagyszüleink a VÖRÖS gyökerek számunkra. Azok, akik életünk tér-idő rendszerében elhelyezhetők. A további felmenők már egy más dimenzióban kapcsolódnak a mi energetikánkhoz. Ez a színek egyszerűségében úgy mutatkozik meg, hogy a KORALL a NARANCS és a VÖRÖS szín keverékeként születik meg. Mit is jelent ez itt?
A NARANCS az a szín, amely egyedül képes az idővonalon mozogva haladni és blokkjainkat oldani. A VÖRÖS a gyökereink színe. A NARANCShoz adott VÖRÖS pedig, mindezt összegyúrva és elmélyítve átlépi az idő-tér dimenzióját (nincs benne ZÖLD!) és hetedíziglen kapcsol őseinkhez.

Rajta keresztül kapcsolódunk nemzeti-,etnikai karmánkhoz is. Minden ezeken a szinteken szerzett sérülések, vagy győzelmek rejtett emlékein keresztül…. Minderre a globális kapcsolódásra csak egy harmadlagos szín képes, hiszen ők csak együttműködve tudnak létezni.

Egy ilyen szín-nyelvtanfolyamba kezdhetsz bele a 2 napos színterápia tanfolyamon.

haladj velünk

%d blogger ezt szereti: