INGYENES LEHETŐSÉGEK NÁLUNK

Ingyenes Számmisztikai konzultáció alkalmak

Az Omniverzum Szabadegyetem keretén belül leheletőseget biztosítunk ingyenes számmisztikai konzultációra.
A tanácsadást Varga Ádám Gábor tartja.

Alapvető célom, hogy a tanácsadáson résztvevőket hozzásegítsem egy “objektív” nézőponthoz, mely által új rálátást kaphatnak életükre, élethelyzetükre. Megtámogassam a megoldási lehetőségek felbukkanását az élet kihívásaiban és problémáiban.
Továbbá élővé szeretném tenni a tudásomat azon keresztül, hogy a gyakorlatban megtapasztalom a számminőségek működését az emberben.

A tanácsadásokat egy alapvető spirituális és szellemi szemléletből közelítem meg. Várlak, ha nyitott vagy és érdeklődő új szempontok és megközelítések befogadására.

A tanácsadás időtartama 50 perc, amelyre minden esetben személyesen kerül sor. A beszélgetés célja többek között lehetőséget nyújtani saját tükrünkbe belepillantani, mélyebben megértve ezáltal működésünk miértjeit. Ezek a megértések segíthetnek egy új hozzáállás, nézőpont kialakításában a mindennapok felbukkanó problémáinak a feloldásában. Megkönnyítheti a boldogulásunkat az élet iskolájában.

Érdemes első sorban magunkban keresni az okait a bennünket érő nehézségeknek.
Ezért a tanácsadást és a megoldási irányokat mindig a tanácsadást kérő számain keresztül közelítjük meg. (nem a párunk, gyermekünk, munkatársunk stb…) Fontos ugye az önismeret, én ehhez szeretnék hozzájárulni.

Ha olyat mondok ami esetleg nem tetszik, elsőre bántó: azért van, mert őszintén és hűen kifejezem amit a számaid mutatnak.  Legyünk nyitottak, ez is lehetőség hogy önvizsgálatot tartsunk és olyasmit lássunk meg, amit egyébként nem, pedig megnehezíti az életünket és változtatásért kiált.  🙂
Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem
Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. II. 5.
82-es kapucsengő

Időpontok: Hétfő, Szerda, Csütörtök; de. 10, 11, 12 óra; du. 16, 17, 18 óra
Péntek; de. 10, 11, 12 óra
Kérlek pontosan érkezzetek. (kezdés előtt néhány perccel)

Jelentkezés: név (ahogyan a legtöbbször szólítanak), születési dátum, telefonszám megadásával és az időpont megjelölésével; e-mailben/ a lejjebb található üzenő felületen/ telefonon.

Várlak szeretettel!

Ádám

0620 553 1038
info.psszi@gmail.com
www.psszi.com


Itt is írhatsz nekem:

 

 

 

 

1910269_287678574747729_902655244513280393_n

%d blogger ezt szereti: