Hogyan működnek a szimbólumok?

Szinte észrevétlenül, egy olyan részbe hatolva, melynek létezéséről ha tudunk is, arra úgy tűnik nincs folyamatos rálátásunk vagy hatásunk. Időnként, mintha elkapnánk egy-egy bevillanást, majd újra minden a sötétség fátyla mögé kerül. Ez a tudattalanunk, amely 97%-ban irányítja életünket, ha belátjuk, ha nem (utóbbi esetben valószínű még nagyobb részben)

A szimbólumok olyan segítőink, akik tudják hogyan kell megszólítani ezt a bennünk megállás nélkül működő erőt. KÉPESek ítéletmentesen odafordulni, kezet nyújtani és táncba hívni. A tudattalanban lévő néhány(száz, ezer, tízezer…) „elem” már alig várja ezt a felkérést, és a tánccal megváltozik valami odabent. Mindezt idekint nem értjük. Néha csak annyi történik, hogy a kép felvillan. Persze logikátlanul, semmi helye ott, ahol…, kintről nézve. Csak odabent látszódik, hogy ez a koreográfia része.
Aki megismeri a szimbolikus rendszerek működését, megtanulja látni ezt a koreográfiát. Mi ebben olyan nehéz? Az, hogy ez mindig más, és nem ahány ember, annyi féle, hanem egy embernek rengeteg belső mozdulatsora van.

Képzéseink során törekszünk arra, hogy ezt a fajta tudást átadjuk.
A teljesség igénye nélkül ebben segíthetnek: Színterápia, Számmisztika, Symbolon asztrológia, Maya asztrológia, Tarot, OH-kártya, Meseterápia, Rajzterápia tantárgyaink.

%d blogger ezt szereti: