Bach-virág tanácsadó képzés távoktatásban

A Bach-virág tanácsadó tanfolyam 7 hónapos, 28 leckés távoktatás, mely során a leckéket hetente emailban kapod meg.

Tanult témakörök a képzés során:

  1. Pszichológia * 24 lecke
  2. Bach-virágterápia * 24 lecke
  3. Szellemi filozófia * 22 lecke
  4. Kreatív Önismeret * 8 lecke
  5. Tanácsadás elmélet * 2 lecke
  6. Tanácsadás gyakorlat * 2 lecke

Tanusitvany_Bach

A tanfolyam költsége:
» havi 22.000.- Ft 7 hónapon keresztül
» személyes konzultáció, mely skypon is lehetséges: 5.000.- Ft/1,5 óra.
» két nap gyakorlati napon való részvétel (kötelező): 20.000.- Ft/nap
» vizsgadíj: 10.000.- Ft

» Jelentkezési lap >>>>
» Online jelentkezési űrlap >>>
» Tájékoztató a Bach-virágérapia tanácsadó távoktatás képzésről >>>

Sikeres vizsga után az  Omniverzum Szabadegyetem tanúsítványt állít ki.

Van két könyv, melyek “belépők” a képzésre. Ezek nagyon jó kis regények, és a tanácsadónak fontos feladata az is, hogy tudjon könyveket ajánlani a hozzá fordulóknak. Azonban ajánlani csak olyat tudunk hiteles, amit mi már elolvastunk. Kérünk, hogy ezeket a könyveket majd olvassátok el:
* Marlo_Morgan: Vidd_hírét_az_Igazaknak
Mitch Albom: Keddi beszélgetések életről és halálról

Online jelentkezés távoktatásos képzéseinkre itt…

Írj nekünk, Érdeklődj!

 


Dr. Edward Bach 1936-ra alkotta meg ezt a nagyszerű rendszert. Az a cél vezérelte, hogy egy olyan finom módszert találjon, mely fájdalom nélkül képes gyógyítani.
Ma, ezt az izgalmas rendszert a mai korhoz, és elvárásokhoz igazodva alkalmazzuk, mind elméleti, mind gyakorlati szinten.
A Bach virág terápia lényege a Test – Szellem – Lélek egysége.
38 virág minősége segít nekünk abban, hogy feltérképezzük magunkat, hogy mélyebb szinten, más nézőpontból lássunk magunkra és környezetünkre. Minden egyes virág egy – egy minőséggel foglalkozik (pl. szeretet, türelem, tolerancia, bátorság, felelősség, sors, tekintély, stb…), és jellegzetes reakció minták alapján könnyen felismerhetjük.
Mikor kapcsolatban vagyunk lelkünkkel, akkor harmóniában vagyunk. Mikor megjelenik bennünk egy – egy negatív érzés (düh, harag, türelmetlenség, büszkeség, stb…), akkor megszakad a kapcsolat a lélekkel. Ezek az érzések irányadóak lehetnek, és a Bach virág terápia rendszere alkalmat ad, hogy a mélyére nézzünk, mi lehet a valódi oka, hogy ezek az érzések megjelennek bennünk.
Az ma már általánosan elfogadott, hogy a betegségek hátterében lelki probléma fedezhető fel. Ez a rendszer még a betegség kialakulása előtt képes figyelmeztetni, hogy mire érdemes odafigyelni, és változtatni.
A Bach virág terápiát 3 szinten tudjuk használni:
1. Képes mély önismeretet,  lélek szintű útmutatást adni
2. Képes fizikai szinten különböző tüneteket enyhíteni (fájdalomcsillapító, görcsoldó, lázcsillapító, sokkoldó hatása is van többet között)
3. Képes egy olyan új nézőpontot adni, melyben felvállaljuk saját felelősségünket a gyógyulásunkért, személyiségünk fejlődéséért – “Gyógyítsd Tenmagad” egyik műve Dr. Edward Bachnak, amit szívből ajánlok olvasásra.
Nekem a mai napig különleges a Bach virág terápia, mert egyik rendszerben sem találtam meg azokat a finom minőségeket, amit ez a rendszer kínálni tud. Így mikor beszélgetek egy – egy emberrel, aki tanácsért fordul hozzám, könnyen felismerhetem, hogy az adott probléma hátterében mi a valódi ok, és így nem tüneti kezelés folyik, hanem az okot tudjuk gyógyítani, megszüntetni.
Kívánom, hogy legyen részed ebben az izgalmas felfedezőútban, melynek végén életed sokkal harmonikusabb, könnyedebb lehet.
Erőss Anna
Család és rendszerállító mediátor, Lélektréner
eross.panna@gmail.com
06-20/915-44-69
Nati Bach

Ezeket az üvegeket és a képet Kiss-Püsök Natasa készítette, végzett Bach-virág tanácsadó.

%d blogger ezt szereti: