Tarot tanfolyam

Képzéseink során többféle tükrön keresztül próbálunk ajtót nyitni a résztvevők számára saját belső világuk felé. Ezek a tükrök nem csak a látható, rögzített képet mutatják meg. Más dimenziókba vezetnek bennünket. A Tarot ősi-, archetipikus jelképrendszerével bizonyos szinten a lelkiállapotainkat visszatükröző tükör. Szepes Mária megfogalmazásában minden kártyája „hosszú lépcső tetején nyíló dimenziókapu”. Ezek az ajtók, kapuk, tükrök, biztonságos utat nyitnak először mélységeinkbe, majd a felemelkedés irányába.

3 napot töltünk ebben a varázslatos világban, ahol megismerkedünk a Nagy Arkánum 22 lapjának jelképrendszerével (Rider Waide Tarot, Osho Tarot).

Az Aura Soma Tarot különleges kártyái segítségével pedig a beavatási út két aspektusába kapunk betekintést. Miután a hegyet megmásztuk, el kell indulni lefelé. Ezt a „másik utat” szintén itt a fizikai életünkben járjuk. A „hazatérés” 22 kártyája azt mutatja be, hogyan kell szellemiséget élő lényként tovább élni a világban.

A Tarot kártyák útjelző táblák. Rátekintünk saját utunk melyik mérföldkövén járunk? Mi a helyes megélés, a tovább lépés kulcsa?

3 nap tematikája:

  • Bevezetés, a Tarot kialakulása, története
  • A 21 Nagy Arkánum beavatási útjának megismerése a szimbólumokon keresztül.
  • Az Aura Soma Tarot Nagy Arkánum rendszerének megismerése
  • Gyakorlatok, vizualizációk

Következő tanfolyam időpontjai:
2019. március 30-31.
2019. április 27.
Szombatonként 10-17:30-ig tart a program, mely során két kisebb szünetet és egy 1 órás ebédszünetet is tartunk.

A tanfolyam díja: 45.000.- Ft

Előadó:
Varga Éva

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges!

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken vagy űrlapon:
Domokos Erzsébet
06-20-333-6475
infoomniverzum@gmail.com

%d blogger ezt szereti: