Családállítás * Csilla és Ádám

Közelgő időpontok:

  • december 19. kedd 16.45-21.00

2018-ban az állításokat abban az ütemben tartjuk, ahogy összejön a megfelelő létszém, segítők és állítattók.

Tudjuk, hogy a családi Rendben lévő elakadások nagymértékben befolyásolják életünket és működésünket. Nagyon nagy erejű oldásokra van lehetőség a Családállítás Terében, amire talán mondhatjuk, hogy mindenkinek szüksége van. (Minden családban keletkezik eltérés a Rendtől, elakadás a generációk hosszú sorában.)

Állíttatóként lehetőséget kapunk arra, hogy olyan terheket rakjunk le, amiket önkéntelenül cipelünk, és lehet, hogy nem is kellene viselnünk. A Rend visszaállításával a családi dinamikában, nem csak a családi viszonyaink javulhatnak látványosan, hanem az emberi kapcsolataink is teljes egészében egy új szintre emelkedhetnek. Olyan terhektől szabadulhatunk meg, amikről nem is hittük volna, hogy megnehezítik az életünket. Energiák szabadulnak fel az állítás során, ami lehetővé teszi új lehetőségek felbukkanását és új, jobb, erősebb, dinamikusabb és hatékonyabb működésünket életünkben. A hétköznapi működésünk fölött dolgozik ez a Tér, és amit ott sikerül rendbe tenni, az visszahat az egész életünkre.

Segítőként az első 100-120 állításon a szerep arról is szól, aki bele áll és magára veszi azt a családálltáson. Ez azt jelenti, hogy nem csak az állíttató családjában segíthetünk visszaállítani a rendet, hanem magunkban is megdolgozhatjuk és oldhatjuk a felbukkanó gubancokat, nehézségeket, elakadásokat.

A Családállítás egy csodálatos módszer az önismerethez és önmagunk csiszolásához, általa megérezhetjük a Szellemi Törvényt és Rendet is, amit megélve az életünk minden területén hatékonyabban tudunk helyt állni, és Lelkünkhöz is közelebb kerülhetünk.

Kérünk benneteket, hogy kezdés előtt 10 perccel érkezzetek meg. Lehet később érkezni és csatlakozni az állításhoz, de azt szeretnénk kérni, hogy a Tér töretlensége és egysége érdekében, valamint a családállítást és a családi rendet tiszteletben tartva, aki részt vesz, az maradjon végig minden állításon. (Az utolsón is!)

A leképezések előtt állunk egy kört, amiben érkezzünk meg az állításra, tegyük le és hagyjuk kint batyujainkat, gondjainkat és adjuk át magunkat az állítás magasztos terének és működésének.
Nyissuk meg magunkat és engedjük feltöltődni a teret odafordulásunkkal, tiszteletünkkel és szeretetünkkel.

A Családállításokban nagyon fontos, hogy tiszteljük amit csinálunk. Tiszteljük a család rendjét és törvényszerűségeit. Ez egy kimagasló szintű szellemi munka, hatalmas lehetőség, ami oly mértékben hat vissza ránk és emel be minket saját szellemi terünkbe, amire igen ritkán nyílik más módon lehetőségünk.

Tiszteljük hát ezt a szellemiséget, tisztaságot és lehetőséget, és engedjük meg magunknak, hogy megérezzük ennek a magas szintű rezgését és érintését.

Időpont: december 19. kedd 17-21.

Helyszín: Pistis Sophia Szellemi Iskola
1132 Budapest Váci út 4. II. 5.
82 kapucsengő (Omniverzum)

A Családállitás díja: állíttató 12.000.-Ft, segítő 2000.- Ft.

Az Omniverzum Szabadegyetem és a Pistis Sophia Szellemi Iskola diákjainak az állítás 10.000.- Ft, segítőknek ingyenes.

Érdeklődni és jelentkezni:
» Steinmüller Csilla * +36-20/397-3930
» Varga Ádám Gábor * +36-20/553-1038
info.psszi@gmail.com

Szeretettel Látunk!


Itt is írhatsz nekünk:

%d blogger ezt szereti: