AJÁNDÉK ÖNISMERETI BESZÉLGETEÉS

JÓL KEZDHETED AZ ÚJ ÉVET

Happy Little Child, Baby Girl Laughing And Playing In Autumn

INGYENES LEHETŐSÉG – MÁR CSAK KÉT HELYÜNK MARADT

Az Omniverzum Szabadegyetem végzős diákjainak gyakorló napján lehetőséget szeretnénk adni egy önismereti beszélgetésre. Diákjaink már nagyon sok rendszert és módszert ismernek (Bach-virágterápia, Számszimbolika, Tarot, Symbolon, Maja rendszer, Integrál filozófia, Egzisztenciális pszichológia, Színterápia, Meseterápia, Kronobiológia, Sorsfordulók, Szellemi filozófia, Rajzelemzés, stb…)

Elhozhatod egy aktuális problémádat, segíthetünk tervezni 2018-ra, feltérképezhetjük a főbb karaktervonásaidat, azokat, hogyan tudod a legjobban kihasználni, beszélgethetünk arról, ami foglalkoztat, de még nem találod rá a megoldást. Segíthetünk, hogy egy új nézőpontot kaphass, és elindulhat a változás. Egy alkalom talán nem old meg mindent, de egy nagyon jó első lépés is lehet. 🙂
141917

A beszélgetés kisebb zárt csoportban zajlik az Omniverzum Szabadegyetemen (Budapest, XIII. ker. Váci út 4. II/5. 82-es kapucsengő) szakmai felügyelettel. Időtartama kb. 45-50 perc,  a részvétel előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges.

Választható Időpont: 2018.01.07. 14:30

Jelentkezés: Erőss Anna szakmai vezetőnél, eross.panna@gmail.com

 

 

 

%d blogger ezt szereti: