A SZABADSÁG – 01.26.

JANUÁR 26-ÁN INDUL A 12 ALKALMAS ÉLMÉNYCSOPORT

1. TÉMÁNK:

A CSALÓ AVAGY A SZABADSÁG ŐRE

Udvari-Bolond-n

Mint a kártyában a Jolly Joker. Arra használhatjuk, amire épp szükségünk van.  És, hogy mire van ténylegesen szükségünk azt általában az élet mutatja.

A hétköznapi életünkben arra mutat rá, van-e elég bátorságom meghozni az életemet érintő komoly döntést, és lépni.

Ezekről az aspektusainkról ismerhetjük fel:

  • szabadság, függetlenség, egyéniség, egyedüllét, sámán, individuációs folyamat régiből újat alkotó kreativitás, oldás, megoldás, megszületés, felnőtté válás, őrült, őrültség, vándor, bolond, karnevál, arrogancia, elbizakodottság, be nem illeszkedés, terror, árulás, láthatatlan gyermekkori játszótárs, kopogó szellem

Ez az archetípus, amikor felbukkan, egy újfajta szabadságot hoz, olyat, amiből kreativitás fakad. Eléggé agyafúrt, hét lépéssel előttünk jár. A régi mesékben ő a sámán, vagy a ráncos banya, akiben senki nem bízik, hóhér alakjában is megjelenhet.

Leginkább meglepetésszerűen érkezik életünkbe, kihúzza a lábunk alól a szőnyeget. Ezáltal kivezet valahonnan, ahol már úgysem találtuk a helyünket.  Csak azt veszi el tőlünk, ami már nem a miénk.

Hogyan ismerhetjük fel?

Ha valami rendkívüli történik, olyan, ami végleg kilendít az addigi kerékvágásból. Olyan helyzetekből, ami sokáig jó és helyes volt, ez lehet: házasság, barátság, vagy a munka területe is.

7

Általa a szabadság, a függetlenség, az egyéniséggé válás egy új formájába érkezünk – először ez fájdalmas lehet. Segít megérteni, mi módon vált feleslegessé a régi.

Ez az első, a 12 alkalmas élményprogramból, melyben minden archetípus saját állításon keresztül kerül megélésre, erről bővebb információt itt olvashatsz.

2018.01.17.

Erőss Anna lélek és családrend mediátor

%d blogger ezt szereti: