INGYENES LEHETŐSÉG – 02.11.

NUMEROLÓGIAI KONZULTÁCIÓ

numerology_large

Születési számaink nagyon sok információt tartalmaznak, melyek segíthetik önmagunk könnyebb és jobb megértését. Miért viselkedek néha úgy? Miért érzem szükségét bizonyos dolgoknak, míg mások nem? Mi a nekem való hivatás? Mikor érzem magam biztonságban? Milyen erősségeim vannak, és mi okozhat kihívást, mely területek kívánnak fejlesztést?

Emellett, mint támogató energiák vannak jelen életünkben. Duális világban élünk (ahogy nappalok váltják az éjszakát, van a “jó” és a “rossz”, Földünket az egyenlítő két részre osztja, stb…) ezért a számok minőségeit is többféleképpen élhetjük meg. Például az egyes szám “adhat” nekem határozottságot, magabiztosságot, de érezhetem úgy is, hogy kevés az önbizalmam.

Egy személyes konzultáció keretében segíthetünk, hogy jobban ráláthass önmagadra, vagy egy problémádra kaphatsz új nézőpontot, ami segítheti a megértést, és így könnyebb a változtatás.

Az Omniverzum Szabadegyetem 2. szemeszteres diákjai 2018. február 11-én délelőtt gyakorlati záróvizsgát tesznek számszimbolikai tudásukból egy személyes konzultáció keretében. Ehhez keresünk vizsgaklienseket. A konzultáció kb. 50 perc, a részvétel ingyenes, szakmai felügyelettel történik, előzetes időpont egyeztetéssel.

Már csak három szabad helyünk van.

Jelentkezés Erőss Annánál, email: eross.panna@gmail.com

2018. 01.18.

 

%d blogger ezt szereti: