ÖNMEGVALÓSÍTÁS – 03.20.

ÉN

“A személyiség az élet során a nehéz vagy teljesen megmagyarázhatatlan csírákból fejlődik és csak tetteink fényében lesz nyilvánvaló, kik vagyunk.” Carl Gustav Jung

a teremtés misztikája.jpg

03.21-04.20

Az előző ciklusban szembenéztünk illúzióinkkal, fantáziálásainkkal, álmainkkal, melyeket elengedve egy adott ciklust lezártunk. Ez segít, hogy egy újabb kör elindulhasson, de már magasabb minőségben. Ebben az időszakban a megvalósítás nagy szerepet kap.

Megjelenik bennünk egy belső hajtóerő, vágy, életenergia, ami minden mozgatója. Most a jövő felé nézünk, nem analizálunk, filozofálunk, hanem cselekszünk. Ennek az alaptípusnak a másik oldala a düh, az agresszió, az ösztönök irányította cselekvés.

unnamed

Az alábbi kérdések, segítenek ráhangolódni a következő témánkra:

  • Gyengének vagy erősnek érzem magam?
  • Milyen helyzetben vagyok félénk vagy agresszív?
  • Milyen érzéseket kelt bennem: ösztön, túlélési harc, védekezési mechanizmus, libidó, spontaneitás?

Többek között erről beszélgetünk március 20-án.  (A teljes programról itt olvashatsz.) Zárt csoportban dolgozunk, önismereti jelleggel. A témák a természetes rendet követik, így bármikor bekapcsolódhatsz. A csoport bizalmi légkörével egy támogató teret ad önmagam megismeréséhez, a tagok által új nézőpontokkal, és egyben könnyebb felismerésekkel és megértésekkel gazdagít.

A létszám korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen

  • Időpont: 2018. 03.20 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 30.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 2000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 20.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna önismereti tréner

2018.03.15.

%d blogger ezt szereti: