Távoktatás * Spirituális Lélekgyógyász képzés * Gabriella írása

Azért választottam az Omniverzum Szabadegyetem Spirituális Lélekgyógyász távoktatás képzését, mert messzebb lakom Budapesttől, és kicsi gyermekimmel (ikrek) vagyok itthon. Azonban borzasztóan szerettem volna önmagamnak is adni valamit, valamit, ami feltölt és kiemel a mindennapok taposómalmából.

És nem csak ezeket, hanem ennél sokkal többet is kaptam a képzés során!

Mindig izgalommal várom a szerdákat, amikor is a leckék érkeznek. Gyorsan átfutom a két vagy három modul heti leckéit, hogy ha eljön az én időm (amikor a gyerekek alszanak, vagy a nagymama felvállalja az „ügyeletes” szerepet) már felkészülten belevethessem magam azok tanulmányozásába.

Most tartok a másfél éves képzés kétharmadánál (az első év végén), és azt mondhatom nagyon sokat kaptam a leckéktől. Új nézőpontokat, melyeket nem csak az én életembe tudtam beültetni, hanem a gyermeknevelés és a párkapcsolat terén is nagyon sokat adott.

Rengeteg új információt és tudást kaptam, és ami csúcs számomra, hogy összefüggő rendszerszemléletet is, melyben mindennek helye van. Az eddigi ismeretemet és a tanultakat is átfogó, összefüggő rendszerbe tudom szemlélni. Világom és látásmódom egységes lett, mely magabiztosságot és bizonyosságot adott számomra.

Már most mocorog bennem, hogy hogyan tovább, hiszen fél év múlva vége a távoktatás képzés résznek. Az is szuper, hogy több lehetőség között is választhatok. Befejezem másfél év végén és Önismereti tanácsadó és Bach-virág tanácsadó leszek, de nagyon gondolkodom a bejárós másfél éven is.

Szuper lenne csoportba járni, „hasonszőrűekkel” együtt haladni tovább a fejlődés útján.  A gyermekeim nőnek, és talán úgy gondolom, egy-egy hétvégét jól meglesznek a nagyszülőkkel és az apukájukkal is.

Hálás vagyok önmagamnak, hogy volt bátorságom belekezdeni a tanulásba, és családomnak, hogy támogattak ezen az úton.

Köszönöm mindazoknak, akik elkészítették a leckéket (melybe nagyon sok finomság és figyelmesség is került), és lehetővé teszik, hogy eljusson ez a csodás tudás azokhoz, akik nem tudnak rendszeresen Budapestre járni tanulni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

Köszönön:

Papp Gabriella

  1. 03. 23.

 

 

%d blogger ezt szereti: