Egy-Én-Lény állítás

colored-roses-mixed-colored-roses-colored-rose-tattoos-tumblr (1)Úgy 15 évvel ezelőtt, egy péntek hajnalba utaztam a 3-as villamoson és becsapódott a tudatomba az Egy-Én-Lény állítás ötlete.  Hirtelen összeállt, hogy mi is ez, és hogy is kell csinálni.
Rá pár napra éppen családállítást vezettem, és volt még egy szabad hely állíttatni. Így megkértem a csoportot, hogy nekem csináljuk meg az Egy-Én-Lény állítást. (Hiszen mindent először magamon kell tesztelni.)

Próbáljuk ki gyakorlatban az Egy-Én-Lény állítást, hogy amit megláttam a villamoson hajnalban, hogy is működik.
És működött! Utána sokáig vezettem ilyen állításokat.

98e02b592d6635bbb0ed5fcee5ef41fc.jpgMit is jelent az Egy-Én-Lény állítás?
Mindannyian sokan vagyunk. Sok én-részből (aspektusból, személyiségrészből, …) állunk. Ezen részeink közül van aki támogat minket az életben, s van aki nem. Vannak olyan részeink, melyek elakadtak valahol az életünk történetében, és vannak olyanok is, akik súlyos terheket cipelnek.

Ebben az állítási formában a családállításhoz hasonlóan a térben megjelennek az én-részeim. Mindenki, aki a teremben van “helyet kap bennem”, vagyis mindenki részt vesz az állításon.

A folyamat során belső megérzésből mozognak a résztvevők a térben. Hogy mi történik, azt előre nem lehet tudni, hiszen a tér és az állíttató fogja indukálni a folyamatot.

A 5. és 6. szemeszteres diákoknak volt Útjelző Szavaink hétvégéjük, és ott merült fel az ÚSZ teszt kapcsán, hogy lenne, akinek erre az állítási formára lenne szüksége.
Hogy egységbe rendezze önmagát, megbékéljen én-részeivel, ha lehet egyezséget kössön velük, és egy kerekebb Én-ként induljon tovább életútján.

16

Aki szívesen részt venne ebben várjuk május 12-én szombaton 17.45-től a Központban.

Üdv
Csilla
május 1.

 

 

%d blogger ezt szereti: