Betelt! Láss rá önmagadra Rajzaid tükrében – Ingyenes tanácsadási lehetőség

Betelt a létszám!

Az Omniverzum Szabadegyetem Spirituális Lélekgyógyász képzésének keretében diákjaink megtanulják a Rajzelemzés módszerét. Záró vizsgaként pedig 1-1 beszélgetést folytatnak az érkező kliensekkel a rajzaikon keresztül.

Most újra lehetőséget adunk arra 11 személynek, hogy különböző rajztesztek segítségével rálásson önmagára és problémáira. Rajztudás vagy előképzettség nem szükséges. Mindössze magadat hozd, és esetleg kérdéseidet önmagaddal, életeddel kapcsolatban. Diákjaink pedig a megadott instrukciók segítségével vezetnek végig a rajzteszteken, majd elbeszélgetnek veled arról, amit a képeid elárulnak rólad 🙂

A részvétel ingyenes és önkéntes. A beszélgetés időtartama 60 perc.

A tanácsadás napja és időpontjai:
2018. június 10. vasárnap
* 9:30 – 3 fő
* 10:45 – 3 fő
* 13:10 – 3 fő
* 14:45 – 2 fő

Nem számít, ha nem tudsz rajzolni, vagy úgy érzed, egy 3 éves is ügyesebb nálad. Itt ez mind nem számít, mert a rajzok akkor is beszélnek, ha mi nem tökéletesen készítjük el őket!

Helyszín:
Ominverzum Szabadegyetem és Központ
1132 Budapest, Váci út 4. II. emelet 5.
82-es kapucsengő

Jelentkezni lehet:
Domokos Erzsébet
+36-20/333-6475
infoomniverzum@gmail.com

Vagy az alábbi űrlapon:

A személyes adatok megadása önkéntes alapon történik. Azok a kapcsolattartáshoz szükségesek, harmadik félnek nem adjuk át, és később sem használjuk fel marketing célokra. Az adatokat az ügymenet végeztével töröljük.
* Általános Szerződési Feltételek
* Adatvédelmi tájékoztató
%d blogger ezt szereti: