“Mit kellene tenned?” tízparancsolata

Iskolánkban óráról órára fokozatos szemléletváltás elérésére törekszünk. Természetesen78781ace1d728434c68e446a1fb74d36.jpg nem mindegy, hogy a változás milyen irányú, célunk a függőleges, azaz a Multidimenzionális hozzáállás. Ebben a szemléletben a figyelem és a szándék kitör az egyéleti személyiség teréből, megismertet a Lelki-, és Szellemi részeinkkel és a tudatfejlődést emeli fókuszba. Ezekből a magaslatokból a személyiségünk szerepe és fontossága más megvilágítást kap. Lényeges eszköz, amit alakítani, tisztítani, nemesíteni szükséges, de nem önmagáért, hanem a felsőbb részek támogatásáért. Nem az a fajta kikristályosítás a feladat, ami manapság nagyon is divatos, amit személyiségfejlesztő tréningeken érhetünk el. Ha ezt a részt a felsőbb Lelki-, Szellemi részek figyelembevétele nélkül erősítjük hibát követünk el, Lényünktől egyre távolodunk. Természetesen elhanyagolnunk sem kell, de önmagunkon végzett munkák során mindig fontos, hogy 0c800e03dd00208cc77dfdf72b5c9df1.jpgLényünk valódi része legyen a középpontban. Ehhez jó, ha segítségünkre vannak kozmikus törvények és szabályok, amelyek ismerete megvilágítja előttünk a helyes utat.
Tanulmányaink során több forrásból is bemutatjuk ezeket a szabályokat. Az elkövetkező néhány napban pedig egy „Mit kellene tenned?” tízparancsolatot osztunk meg, melynek forrása egy fiktív történeten alapuló regény, bölcsessége és igazságtartalma viszont teljesen valóságos és a mi szemléletünkkel is teljes mértékben analóg.

„Lélek vagy, aki emberi tapasztalatokért jött a földre. Kiválasztottként kerültél ide. Nem balesetből, nem is véletlenségből születtél attól a két embertől, akik biológiai szüleid. Tudtad, kik ők, ismerted foganásod körülményeit, szüleid genetikai mintáját, és azt mondtad: „Igen!”
Lélek vagy, amely a megvilágosodás irányába fejlődik. A föld egy osztályterem, ahol 22ea63e6e2240332b61ef446d94cbb36.jpgbőséggel jut neked lecke és szemléltetés. Páratlan bolygó, páratlan létformákkal, az egyetlen hely a világmindenségben, ahol az érzelmeknek nevezett energiamezővel közösen az érzékelés hat formája – a látás, a hallás, az ízlelés, a tapintás, a szaglás és a megérzés – kapcsolja össze a látható testet és a láthatatlan lelket.
Minden fizikai tárgy egyetlen isteni forrásból ered, és azonos energiarészecskékből épül. Egyek vagyunk a Teremtéssel.
Valószínűleg ismered a tízparancsolatot, a „nem szabad” törvényeit. Évezredek óta él velük az emberiség.
Ám ezeknél sokkal előbb léteztek az „ezt szabad” törvényei. Ha betartották volna őket, sohasem lett volna szükség a második tízparancsolatra.
Te, akit régóta vártak, önként, saját elhatározásodból kerültél ide. Örök fejlődésed ezt az emberi utazást fogja tükrözni.
Most leírom az „ezt szabad / ezt kellene” törvényeit minden ember számára.”

Holnap kezdjük!

Idézet: Marlo Morgan – Vidd hírét az Örökkévalónak

Szeptemberben induló képzéseink:
https://omniverzum.com/kepzesek/

 

%d blogger ezt szereti: