Szimbólumtan * Önismeret jelképeken keresztül

Az ember, mint híd Ég és Föld között kezdetektől fogva kutatja eredetét, létének értelmét. A kapcsolat azonban az égivel nem lehet kizárólag földi, mert a látható világ csak egy része a Teremtésnek. E láthatatlan energia, a Teremtés mintája és a benne lévő üzenetek azonban áthatják mindkét világot, azaz fizikailag is formát öltenek. E mintázatok a jelenleg ismert egész világunkon megtalálhatóak: barlangrajzokban, ősi kultúrákban, a titkos tanításokban, a mesékben, az álmainkban, a beszélt nyelvünkben, fizikai felépítésünkben és még ennél is tovább.

Eme mesés mágikus kulcsok a Szimbólumok, melyek képesek több dimenzióban válasz adni egy-egy kérdésre, mélyreható tanításokat megjeleníteni egy egyszerű formában, energiákat aktivizálni vagy éppen azok erejét visszafogni.

Aki pedig az önismeret útján jár az előbb-utóbb találkozik velük vagy a különböző módszerek alkalmazása során (pl. Tarot, Művészetterápia, Útjelző szavaink stb.) vagy saját belső folyamatainak kivetítéseként akár vizuális akár verbális módon.

Iskolánk a Szimbólumtan órák keretében átfogó alap ismeretet nyújt e csodás jelek évezredekre visszanyúló és ma is aktív jelentések értelmezésére, mely segít elmélyíteni a későbbi tanulmányokat és az ismeretek befogadását.
Megvizsgáljuk a szakrális geometria megjelenési formáit, annak jelentőségét, érintjük az ősi jelek jelentését és gyakorlat során érzékeljük azok hatását, felfedezzük aktuális viszonyunkat egy-egy archetipikus szimbólummal kapcsolatban.
Kikutatjuk, hogy egy-egy szimbolikus állat megjelenése álmainkban vagy annak visszatérő megjelenése életünk során mihez kapcsolódik.

Mindezt egyszerre tanulva és gyakorolva, hisz önmagunk egyre mélyebb vizsgálata az univerzum egyre mélyebb megértését eredményezi.

Fedezzük fel együtt e mágikus jelek megjelentését és jelentését életünkben!

Németh Katalin

Ősszel indul Spirituális Lélekgyógyász képzésünk, melynek keretében a Szimbólumokról is többet lehet megtudni. Bővebben itt találod képzéseink leírását…

 

%d blogger ezt szereti: