Hangfürdő a 10 milliószoros Teremtő napon * október 30.

Szeretettel meghívlak az idei évünk utolsó a Buddhista 10 milliós Teremtő nap alkalmából egy tisztító relaxáló és megújító Hangfürdőre.

A 10 milliószoros napokon a NAGY BUDDHA, Shakyamuni Buddha életének 4 fontos eseményére emlékezünk, ezek a Tibeti naptár szerint:

  • Düchen vagyis “A vajmécsesek ünnepe”
  • Saka Dawa Düchen vagyis “A születés, a megvilágosodás és a halál napja”
  • Chokhor Düchen vagyis “Az imakerék ünnepe”
  • És a kilencedik holdhónap 22. napja: Lhabab Düchen vagyis “A mennybemenetel napja” 2018. október 30.  (Buddhisták haláluk után még a másvilágot be kell járják az újjászületésig)

A mostani 4. Buddhista ünnepen (10 milliószoros teremtő erejű napon) Shakyamuni Buddha mennybemenetelét ünnepeljük, amikor is felemelkedett, hogy az Isteneknek tanításait átadhassa és meghálálja édesanyjának, hogy hozzásegítette Őt a Szamszárából (Lélekvándorlás) való szabaduláshoz.

Mint azt már tudjuk, a szavaink, gondolataink és cselekedetünk határozza meg VALÓSágunkat. Mindaz, amit gondolatban megfogalmazunk, kimondunk azt leképezzük a fizikai valóságunkban is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ezeken a napokon gondolatainkat letisztítsuk, belénk nevelt, vagy berögzült mintáinktól megszabaduljunk, hogy ezek helyét pozitív teremtő gondolatok vehessék át, melyek egyúttal a nagyobb Igazságot (Univerzum/Mindenség) is támogatják.

Ezen a napon különösen fontos: a hálaadás, vétkeink feloldása, a tiszta feltételektől mentes szeretet kiárasztása környezetünkre. Gondolataink, szavaink és tetteink hatása ezen a napon még intenzívebb erővel térnek vissza hozzánk. Küldjünk szeretetet és fényt a Földünknek és az egész Emberiségnek.

Gyere és kapcsolódj ki! Töltődj fel a hangok varázslatos erejétől. Engedd le a rohanást és pihenj meg. Relaxálj!

Időpont:
2018. október 30. kedd 18-19 óráig

Részvételi díj: 2.300.- Ft/fő
Omniverzum diákoknak: 1.200.- Ft/fő

Helyszín:
Omniverzum Szabadegyetem és Központ
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. II. 5. (Nyugati pu. mellett)
82-es kapucsengő

A hangfürdőt vezeti:
Parcsami Mónika

Jelentkezés, érdeklődés:
Parcsami Mónika
06- 30-4066348
parcsami_monika@yahoo.com

%d blogger ezt szereti: