Belső Lényünk

Mindannyiunknak van egy Belső Lényünk. Ő sokkal több, mint amikor azt mondjuk, hogy Lélek. (Mert bizony Lélek sem egy van az embernek, hanem alapból kettő: az Emberi Lélek (a Kauzális világban) és az Isteni Lélek (a Buddhikus Világban).

És ezen “felül” van a Belső Lényünk, akinek része, mind az Isteni Lélek, mind pedig az Emberi Lélek, sőt a Személyiségünk is.

Az, hogy a személyiségünk, az egyéleti énünk, az egonk mennyire szolgálja a Belső Lényt, az itt dől el a fizikai síkon, az életben. Az akarat, a gondolat, az érzelmek, a cselekvés szintjén.

Belső Lényünkhöz NEM tudunk közelebb kerülni CSAK kitartó MUNKA, ÖNNEVELÉS, FEJLŐDÉS és SPIRITUÁLIS, SZELLEMI ÚT által.

Igen, lehetnek, sőt vannak pillanatok, amikor felcsillan bennünk Belső Lényünk, erőt adva, utat mutatva, spirituális élményt nyújtva számunkra, hogy megerősítsen, és lelkesítsen minket. Aztán visszahúzódik és vár. Várja, hogy mi, itt a Földön, a fizikai életben, a napi problémák megoldása során mennyire járjuk a tudatos utat, lépkedve Lényünk felé.

Mert CSAK a fizikai életben haladva, az élet nehézségeivel és kihívásaival szembenézve dolgozhatunk személyiségünkön és készíthetjük fel testeinket (fizikai, érzelmi, mentális) Belső Lényünk befogadására.

ÚtonjárásA Lényhez vezető Út tíz követelménye
(Nt. Kwen Khan Mester tollából):
1. Önmegfigyelés
2. Imádság
3. Meditáció
4. Önmegtagadás
5. Kitartás
6. Önként vállalt Szenvedés
7. Tudatos Áldozat
8. Türelem
9. Elfogadás
10. Alázat

A Tudás feltétele a haladásnak. Tudás nélkül NINCS fejlődés.
(Persze az is nagy kérdés, mit is nevezhetünk tudásnak, és mint fejlődésnek.
A Tudás bizony nem az, amit ma az iskolai rendszerbe el lehet sajátítani. Itt az Egyetemes Tudásról van szó! Fejlődés pedig jelenleg NINCS!)

Mindezen dolgok alapjairól tanulunk a 20 hetes Omnipszichológia webináriumi képzésen.
Itt elsajátíthatod azt az alap Tudást, mely után – ha kész vagy és így döntesz – ráléphetsz a Gyakorlati Útra, mely a Fejlődéshez segíthet hozzá.

Ha kész vagy tudatosan lépegetni, gyere és menjünk együtt.

Várlak!

Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító
2018. november 22.

Belső Lényem!

%d blogger ezt szereti: