Megbocsátás gyakorlata

Kuthumi 12 aranyszabályáról szóló üzenetében, az Igazság alapszabálynál a megbocsátás gyakorlására hívja fel a figyelmet. Ehhez szeretnénk egy gyakorlatot adni nektek.

A megbocsátás olyannyira fontos képesség, hogy bizonyos szinten karmaoldó hatása is van. Tudni kell, hogy a karmának három része van. A rejtett karma, érett karma és születendő karma. A rejtett karma a csomag olyan része, ami ebben az életben nem aktivizálódik. Az érett karma az, amelynek megdolgozására megérettünk, de aktivizálódása életünkben nem automatikus, valójában bármilyen furcsán is hangzik, meg kell dolgozni érte.

A ma emberének mindennapjaiban megjelenő karmikusnak hitt események jelentős része születendő karma. Ez egy olyan csomag, amit tudattalanul teremtünk gondolatban, szóban, cselekedetben máról holnapra. Ezek valójában plusz batyuk, amiket magunknak készítünk. A következő gyakorlattal elsősorban ezzel a karmával dolgozunk. Ha életünkben tudatossá válunk arra, hogy a születendő karmát megállítsuk, ezzel „kitisztul az energetikai ég” felettünk és megláthatjuk valódi feladatainkat is (érett karma).

A gyakorlat:

A SZÜLETENDŐ KARMÁT SEMMISíTŐ GYAKORLAT amelyet a VILÁGOSSÁG URAI ajánlanak:

Amikor lefekszik, elalvás előtt nézze át fordított sorrendben minden aznapi tettét, gondolatát, sőt – tettei motívumát (okát). Őszintén, igazságosan találja meg, mi volt az, amit igazságtalanul csinált, kinek mi rosszat tett, hol viselkedett hamis módon. Kérjen bocsánatot az ön által megbántott emberektől (gondolati módon) és saját Lelkétől, döntse el, hogy nem ismétli meg ezt soha, és valóban NE ISMÉTELJE MEG! Ha így tesz, megszabadul a halál utáni Tisztítótűztől, mert: A TERMÉSZET NEM VESZTEGETI EL ERŐIT FELESLEGESEN, CÉLJA — NEM A BOSSZÚÁLLÁS, és nem büntet meg azért a negatívért, amely már nem létezik. HA AZ EMBER MINDEN NAP MAGA FELETT MOND ÍTÉLETET, KISZABADUL A HALÁL UTÁNI SZENVEDÉSBŐL, kikerüli az alsó asztrális szinteket és azonnal felemelkedik az Első Mennybe. NE ÉLVEZZE negatív tetteit, ne sajnálja magát, ne szidja saját magát, hanem határozottan döntse el, hogy soha többet nem fogja megtenni! Sőt, ne felejtse el DICSÉRNI saját magát a JÓ tettekért, és határozza el azt, hogy holnap még több JÓ dolgot teremt.

Forrás: Dr Biró Dénes

24203566_10204022816808911_1426391484_n.jpg

%d blogger ezt szereti: