Életszabályok, amelyek támogatják mindennapjainkat, fejlődésünket és kibontakozásunkat.

A világot élettörvények uralják, amik akkor is hatnak életünkre, ha nem ismerjük őket. Befolyásolják életünk menetét, a sikereinket, kudarcainkat, mindennapjainkat, és bizonyos mértékben a viselkedésünket is. Ezek az Egyetemes Törvények, melyek a Mindenség Rendjét tartják fent.
Mert hiába nem ismerjük, attól még a Karma törvénye visszahat ránk, és amit másokkal teszünk, mi magunk is átéljük majd egyszer. Hiába szeretnénk folyamatosan tökéletesen működni, a maximumot kihozni magunkból és életünkből, az Ár és Apály törvénye megmutatja, hogy bizony a fent és a lent ritmikusan helyet cserél, így életünkben is vannak lenti és fenti időszakok.
És ez csak két törvény, amik alapvetően meghatározzák, hogyan is működik saját világunk.
(Bővebben itt írtunk 7 törvényről a Hylozoika megközelítésében)

Mi lenne, ha ismernénk ezeket az egyetemes, univerzális, minden emberre ható törvényeket?
Gyorsabban fejlődhetnénk, életünket minőségi cselekedetekkel tölthetnénk meg, miközben elménket és érzelmeinket magas szellemi tanokra koncentráljuk.
A Mindenség törvényei áthatják az életünket, és az ezekhez való közelebb kerülés segíthet saját életünk, mindennapjaink megváltoztatásában, a céljaink elérésében, a terveink és önmagunk kibontakoztatásában.

Van 12 szabály, amelyek elsajátítása segít, hogy életünket az Egyetemes Törvényeknek alárendelve tudjuk élni, így pozitív hatásukat élhetjük át negatív következmények helyett. Ezek követése, életünkbe és önmagunkba való beépítésük segítenek, hogy közelebb kerüljünk a Mindenség törvényeihez, sőt abban is, hogy azoknak megfelelően éljünk.

Iskolánkban fontosnak tartjuk az isteni törvények átadását. A bemutatott módszereken keresztül is sokszor előtérbe kerül a Mindenséget működtető rend. Úgy gondoltuk, hogy a 2018-as év mélységei után hasznos mindenki számára, ha magasabb szellemi minőségek kiépítésén dolgozik önmagán belül. Ezért elindítunk egy cikksorozatot, amelyben az élet 12 aranyszabályát mutatjuk be hónapról-hónapra. Így lehetőséget kapunk arra, hogy ezen írások az adott szabályt beemeljék a napjainkba, így segítve minket ezek önmagunkon belüli kifejlesztésében, nemesítésében.

Kuthumi és Lady Guinevierre Felemelkedett Mesterek által átadott szabályok:
1.) Őszinteség
2.) Szeretet
3.) Együttérzés
4.) Nem-ítélkezés
5.) Kreatív kommunikáció
6.) Tudatosság
7.) Felelősség
8.) Tisztelet
9.) Hűség vagy Lojalitás
10.) Szenvedély
11.) Igazság
12.) Hit

Kövesd velünk idén a szabályokat, tegyél fontos és tudatos lépéseket önmagad felemelése, fejlesztése, kiteljesítése felé.

Hamarosan következik az első szabály, melyre január hátralevő idejében fókuszálhatunk 🙂

A szabályok csatornázását itt megtalálod…

%d blogger ezt szereti: