Családállítás * Rendszerállítás * Aspektusállítás * Maja Asztrológiai állítás

A múlt és a jövő támogatása CSALÁDÁLLÍTÁSSAL, hogy a jelen felszabaduljon!

Hogy batyuk nélkül haladjunk tovább és végre a SAJÁT ÉLETÜNKET ÉLJÜK!

Helyszíne:
Omniverzum Szabadegyetem
XIII. ker. Váci út 4. II. em. 5.
82 kapucsengőzaszlo

Érdeklődni és jelentkezni:
Erőss Anna  önismereti tréner, lélek és családrend mediátor
+36-20/915-4469
eross.panna@gmail.com


Családfelállítás

családállítás-3-300x200

Ahhoz, hogy teljes emberekké válhassunk, először a gyökereinket kell rendeznünk.
Mindannyian egy családba születünk, egy olyan családi rendszerbe, mely sok, számunkra ismeretlen információt hordozhat. Ezek az információk, energetikák ismeretlenül, tudattalanul befolyásolják életünket.

„Apámból, és anyámból vagyok, meg egy kicsit több.” – mondja Bert Hellinger, a családfelállítás rendszer megalkotója – és ez a kicsit több okozza sokunk problémáját, mert legtöbbször már a szüleinket sem tudjuk elfogadni olyannak, amilyenek. Megítéljük, elítéljük őket, többet várunk, mint amit adnak, és nem is gondoljuk, hogy ezzel mennyi mindentől fosztjuk meg saját magunkat, ami kihat életünk minden egyes pillanatára.

Ha nincs rendben a családi rendszerünk, ez kihatással van
» a párkapcsolatunkra
» szülői szerepünkre, gyermekeinkkel való kapcsolatra
» gyermekeknél viselkedési problémák léphetnek fel
» hivatásunkra
» nőknél gyermekvállalási problémák fordulhatnak elő
» felnőtté válásra
» felelősségvállalásra
» különböző betegségek kialakulására,
és a sort még hosszasan lehetne folytatni.

omniverzum-családállítás

A családfelállítás során elénk tárulnak a dinamikák, rálátunk, mi okozza a problémát, sokszor azonnali megértéshez jutunk, mely beindítja a gyógyulási folyamatot, és lehetőségünk van a blokkokat azonnal oldani.

Ez a rendszer lehetőség életednek azon szintjén is rendet tenni, melyre tudatosan nem láthatsz rá.

Erőss Anna
2015. április 27.


Maja Asztrológiai állítás

maja kapcsolati háló.2A Maja horoszkóp szerint születési dátumunk alapján egy bizonyos jegy energetikája, és egy energiacsalád jellemző ránk. A saját jegyünket, mint más rendszerben is megélhetjük pozitívan vagy negatívan.Érdemes tisztában lenni jegyünk erősségeivel, minőségével, és finomságával, hogy azt a mindennapokban tudatosan tudjuk használni. A Maja Rendszer kapcsolati hálója – energiacsaládja további információkat, segítséget ad számunkra ahhoz, hogy harmonikus életünk lehessen, mikor ezeket az energiákat pozitívan tudjuk megélni.

Az energiacsalád áll a saját jegyünkből, a vezető erőből, az analóg vagy párhuzamos erőből, az antipod vagy kihívás erőből, és az okkult vagy rejtett erőből.

A vezető erő a saját jegyünk kibontakozását segíti, annak speciális, energetikai vezetéséről gondoskodik. Az analóg vagy párhuzamos erő, ami alapjában esszenciális harmóniában van a saját jegyünkkel, mely egy kísérő összhangot jelent.
Az anitpod vagy kihívás erő egy ellentétes erő formájában jelenik meg, aktiváló erőként, a feladata, hogy az Én „emlékező” aspektusát megemelje.
Az okkult vagy rejtett erő a „belső kincsünk” az emlékezésben segít, mindig valami váratlan dolgot hoz ajándékba, mely kibontakoztatásra vár, ami a feladatunk, küldetésünk.
A kapcsolati háló felállításával meg tudod nézni, hogyan éled meg az adott energiákat, ezek az erők, hogyan működnek benned.

Domokos Erzsébet Maja asztrológussal sokat konzultáltunk, hogyan lehet ez az állítási forma hétköznapi szinten és tudatosan is használható.Először is ráláthatsz arra, te hogyan éled meg a saját jegyed, megtapasztalhatod, hol vannak a hézagok a kapcsolati hálódon. Az állítás folyamán nem „csak” rendezzük, harmonizáljuk a kapcsolati hálódat, hiszen minden erődnek lesz üzenete a számodra, amit leírva elvihetsz magadnak, és ezzel napi szinten is tudsz tudatosan foglalkozni.

Az állítást vezeti:
Erőss Anna család és rendszerállító mediátor

Jelentkezés:
+36-20/915-4469
eross.panna@gmail.com


 Aspektusállítás

gyógyító beszélgetés.5Meg fogod látni, hogy az emberben, aki egynek tűnik, nem csupán egy személyiség lakik, hanem annyi, ahányféleképpen viselkedik.

Mondja Órigenész, a híres egyiptomi teológus már a harmadik században. A mítoszok a legjobban fennmaradt sokszor írásos emlékei annak, hogy az emberiség kollektív tudattalanjában, és így minden emberi lélek mélyén különböző szerepszemélyiségek léteznek, akik ösztönöznek és boldogítanak, de meg is osztanak minket.
Mai pszichológiai és pszichiátriai kutatások is arra a végkövetkeztetésre jutottak, sokszor egymástól függetlenül, hogy az embernek rá kell döbbennie, hogy a lelke mélyén nincs egyedül.

Sokan vagyok!

Peter Orban, a Symbolon rendszerének egyik megalkotója, 78 szerepszemélyiségről beszél, mint az emberi lélek alkotó elemei. Ebben a rendszerben a lélekgyógyászatot és az asztrológiát gyúrták össze és létrehoztak egy olyan szimbólum rendszert gyönyörű kártyák formájában, ami a jobb agyféltekén keresztül a tudattalanunkból hívja elő és állítja emlékezetünk fényébe a különböző szerepszemélyiségeinket a tudatunk felébresztése céljából.

Az aspektus állítás alkalmával egy olyan segítő tér jön létre, amely lehetővé teszi a szerepszemélyiségekkel, vagy lélekrészekkel való aktív belső munkát.
Ebben az esetben a szándék rövid megfogalmazása után az egyén részei kerülnek be a térbe, először három személy megtestesítővel, akit az állíttató választ ki majd annyi szereplővel amennyi szükséges a vezető irányításában.
Az állítás célja a különböző részek harmóniába és egységbe rendezése, hogy összefogva, egymást támogatva tudjanak előre menni az úton a közös cél, a fejlődés felé. A cél mindig ez, de, hogy ezt milyen módon és milyen mértékben tudjuk megvalósítani az egyénileg nagyon változó.
Van akinek, csak egy kis lökés hiányzik az összerendeződéshez, de van akinek hatalmas átrendezésre van szüksége még egy kis közös megegyezéshez is! Sokszor a lélekrészeken kívül más is megjelenik a térben, hisz előfordulhat, hogy az életben bekövetkezik egy olyan traumatikus esemény, ahol leszakad lélekrészünk, esetleg részeink.
Ilyenkor megjelenik a másik személy vagy maga az esemény, amihez köthető a trauma. Vagy van olyan részünk, amelyik nem tud elengedni dolgokat, eseményeket, személyeket, vagy túlzottan kötődik, akár karmikusan. Ilyenkor természetesen megjelenik az elengedés illetve kötődés tárgya is. Van, hogy saját elhatározásból rekeszt ki, fojt el, tagad meg részeket magából az ember, amit az egészséges működéshez vissza kell hozni, el kell fogadni és integrálni kell, hisz az egészbe ők is bele tartoznak.

Az állítás folyamán, ugyanúgy mint a gyerekkori család állításnál, a tér mindig annyi szerepszemélyiséget kér, és annyi megoldandó feladatot hoz, amennyit az állíttató elbír és amennyire szüksége van a továbbfejlődéshez.
A folyamat mindig egyetértésben, harmóniával, a lehető legnagyobb összerendeződéssel, jó érzésben zárul.
Gyermekkori családállítás után, önmagunkkal való aktív munkához, ajánlom mindenkinek szeretettel!

2015. augusztus 27.

Jelentkezni:
Erőss Anna
06-20/915-4469
eross.panna@gmail.com


Kapcsolataink, leginkább kötődéseink határozzák meg jelenlegi életünket.

A családállítás módszere segít rendezni régi, valójában le nem zárt kapcsolataidat, és azokat a kötődéseket, amik ma már akadályoznak, nem segítenek.


Könyvek a Családállításról * ajánló

» Thomas Schaffer: Ami a lelket megbetegíti, és ami meggyógyítja
» Wilfried Nelles: A gyógyító valóság
» Bertold Ulsamer: Gyökerek nélkül nem lehet repülni
» Bert Hellinger – Gabrielle ten Hövel: Felismerni, ami van
» Bert Hellinger: A szeretet rendje
» Gabriele ten Hövel: Felismerni, ami van
» Bert Hellinger: A forrás nem kérdi merre visz az útja
» Thomas Schäfer: Hogyan válik a szenvedés ismét szeretetté
» Peter Orban: A családfelállítás tankönyveCsaládállítás-300x138

%d blogger ezt szereti: