Omnipszichológia * webináriumos képzés

Útban az Új Tudatosságú Ember felé

Webináriumos képzés, melyhez otthonról tudsz kapcsolódni. Hetente 2 órát találkozunk a térben 20 héten (5 hónapon) keresztül.

Ezen idő alatt megismerkedsz az Omnipszichológia, az Új Tudatosság irányvonalával, tudásával, módszereivel. Az Új Ember pszichológiai működésével, helyével a Mindenségben és a feladatokkal a Fejlődés Útján.

A bicikliző ember képét szeretném most használni, aki mindkét lábával hajtja a biciklit. Így kell haladni az Új Tudatosságú úton is.
Az egyik pedál a Tudás, a másik a Gyakorlati, mindennapi életbe átültetett munka.

A képzés ezen 5 hónapja alatt a Tudást fogjuk megalapozni (Mert mit is lehetne átültetni a gyakorlatba, ha nem tudunk?), s aztán ha tovább szeretnél “tekerni” a Tudatos Fejlődés Útján, akkor együtt tovább fogunk menni,  mert a lehetőség erre is megvan.
Azonban ez csak egyéni, szabad választás kérdése lehet, hiszen az egész életed, gondolkodásod, belső világod változását vonja maga után.

És az elsajátított tudás már lehetőséget ad számodra, hogy tudatosan dönts tovább mész a Tudatosság és Emberi fejlődés útján, megcélozva a következő evolúciós szintet, vagy megelégszel a megszerzett tudással, és majd máskor folytatod az utat.

A képzés szeptemberben indul. Maximális létszám: 10 fő

A 20 alkalmas (5 hónapos) képzés ára: 60.000.- Ft, melyet két részletben lehet kifizetni.

Hétköznap esténkén 19-21 óra között találkozunk az interneten keresztül.

Vezeti: Steinmüller Csilla Magdolna, spirituális tanító, Útonjáró

Érdeklődni és jelentkezni: omniverzum@gmail.com

Témakörök, melyet a 20 hét alatt átbeszélünk:

 • Négy Út, a Negyedik Út
 • az Ember Központjai, működése
 • Kabbala, Szefirotok
 • Lényem részei
 • Hármasság és Hetesség
 • ember, Ember, EMBER
 • a mechanikus ember
 • Emberiség eredete, fejlődése
 • az emberiség fejlődésének Isteni Terve
 • Tudat Forradalma
 • Szellemi Törvények
 • Hangok és csakrák
 • Visszatérés Törvénye, Karma
 • Vízöntő-kor
 • Spirituális fejlődéslélektan
 • Mikrokozmosz
 • Gyakorlati Élet: munka, feladat a hétköznapokban

És azt feltétlenül tudnod kell, hogy ez a Tudás az Úton csupán az első lépések, de az első lépések nélkül nincs úton járás. A másik dolog, hogy ez az Út a végtelenbe nyúlik. Vagyis évek, évtizedek, életek hosszú sora kell, hogy végig érj rajta. Ahhoz pedig egyéni elhatározás, akarat és felelősség vállalása szükséges.

És időnként nehéz (“rázós”), kihívásokkal teli erőpróbák elé állít az Út. De tovább tudsz menni, és ehhez minden segítséget meg tudok adni Neked.

A Tudás az alapja a tudatos fejlődésnek! És ma már új tudás szükséges, mert az tud továbbvinni minket a fejlődésben. (Vízöntő-kor van! A régit már annyira ismerjük, ideje továbblépni.)

Mit nyersz ezzel a képzéssel?
Tágítod tudatodat, tudatosabbá válhatsz. Mindeközben dolgozol magadon, önmegfigyelést végzel, új pszichológiai részeidet fedezed fel és ezáltal beléphetsz egy magasabb működési Rendbe.
Nincs külső beavatás! Nincs egy hétvégés megvilágosodás!

Úton járás van, önmagunkon végzett munka, önmegfigyelés, önlegyőzés, önmegváltás. Ezen az Úton tudjuk megtenni ebben a 20 hétben az első lépéseket.

Ha kérdésed van írj és válaszolok.

Szép Napot:
Csilla


A Webináriumos képzés előnye, hogy nem kell utazni, ez időt és energiát spórol meg számodra (melyet olvasásra és gyakorlásra is fel tudsz használni), és másik nagy előnye, hogy nincs utazási költség.
Hátránya viszont, hogy nem egy térben ülünk (ezáltal nehezebb létrehozni a Szellemi Teret – de semmiképpen nem lehetetlen!).

Azért ezt a formáját választottam az Omnipszichológia képzésnek, mert lehetőséget kívánok biztosítani a nem Budapesten vagy környékén élőknek is, hogy tanuljanak tőlem és haladjanak velem az Úton.

Ez a forma lehetővé teszi, hogy a világon bárhonnak kapcsolódni tudj, és tudatodat nyitogathasd az Új Tudatosság felé. Én ehhez minden segítséget megadok, de az Úton lépegetned Neked el, ezt ne feledd!


Érdeklődni és jelentkezni itt is tudsz:


18767373_924065494399000_6405825056682510676_nÍrásaim, gondolataim a témában:

» Omnipszichológiai alappillérei
» Omnipszichológia jelentése
» Belső Lényünk

Omnipszichológiai írások >>>

Várlak a képzésben:
Steinmüller Csilla Magdolna


5 Comments on “Omnipszichológia * webináriumos képzés

 1. Visszajelzés: Miért Omnipszichológia? – Omnipszichológia

 2. Visszajelzés: Belső Lényünk – Omnipszichológia

 3. Visszajelzés: Vízöntő-kor – Omnipszichológia

 4. Visszajelzés: Omnipszichológia

 5. Visszajelzés: Lépések az Úton | Ébredésem Útján

%d blogger ezt szereti: