Spirituális Lélekgyógyászat 2. rész

A Spirituális Lélekgyógyász támogatásának középpontjában NEM a beteg ember áll. Olyan embereknek tud utat mutatni, akik keresnek.
Keresnek valami megfoghatatlant, időnkét megmagyarázhatatlant, és ennek a keresésnek a belső magány, üresség és hiány az alapja. A WHO 2002-es definiciója is kijelenti: az ember bio-pszicho-szociális és spirituális lény.

Az ember spirituális dimenziója egyre inkább tudatba kerül. Régebben a vallások még be tudták tölteni a spirituális igényt, azonban a ma embere tovább keres. Keresi Önmagát, Lelkét és Szellemét.

A Spirutuális Lélekgyógyász először is önmagában kell, hogy megtalálja a válaszokat. Megérteni ez élete útját és célját, fefedezni a benne müködő Lelket és Szellemet. Megérteni önmaga spirutuláis dimenzióit, lehetőségeit és feladatait.

Ezen írás első részében (melyet itt olvashatsz >>) Annie Besant egy példáját ismertettük, mely leírja az emberi fejlődés útját.
Amikor a kereső ember először feltekint az előtte tornyosuló hegyre, megpillantja a hegy tetején álló templomot. Ez a templom Lelkünk, Szellemünk, spirituális Lényünk. S kereső emberünk rálép az útra, és elhatározza, hogy meggyorsítja fejlődését, és törekszik egyre közelebb kerülni a templomhoz.

A Spirituális Lélekgyógyász képzésben felvillantjuk a hegyet, az Útat és a templomot.
Senki helyett nem tudunk lépéseket tenni, de támogatni tudjuk a Törekvőket, hogy lépéseket tegyenek Önmaguk felé.

A képzésban tanult különböző módszerek segítségével egyre közelebb kerülhet a diák Valódi Önmagához, Útjához és Lélekfeladatához. Megismeri spirituális dimenzióit, a Szellemi Törvényeket, a Létezés terét és a fejlődés lehetőségét.

Sokan mondják, hogy sok a három év a képzésre.
Két dolgot szeretnék ehhez hozzátenni: először is, amikor valaki befejezi a három évet, rájön, hogy milyen pillanatok alatt eltelt, s szinte hihetetlen, hogy vége.
Másodszor a spirituális fejlődés életek hosszú sorozatán keresztül tart. Lépéseket tehetünk ebben az életben az Úton, de az sem három év, hanem az egész élet. És az, hogy teszünk e lépéseket az bizony egyéni felelősségünk.

A képzés azokat tudja igazán tanítani:

  • akik nyitottak gondolati és érzelmi működésükben,
  • akik képesek lelépni a jól ismert és begyakorolt ösvényükről,
  • akikben benne munkálkodik a belső nyugtalanság, és
  • akik közelebb kívánnak lépni tiszta Lelkükhöz és Szellemükhöz.

S miután a diák végigment saját Ösvényén tudással és tapasztalattal képes lesz utat mutatni a többi keresőnek és törekvőnek.

Spirituális Lélekgyógyász képzésről bővebben itt >>>

Spirituális Lélekgyógyászat távoktatásban is >>>

Keressük a Keresőket, akik lépéseket kívánnak tenni Önmaguk felé. Várjuk őket a képzésben.

Üdv:
Steinnmüller Csilla Magadolna, spirituális tanító

2019. 07. 03.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: