Access Bars® kezelés

Ugye milyen jó lenne, ha minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezne az életedbe? Mi lenne, ha a teremtés az életed természetes részévé válna?

Tudtad, hogy van 32 pont a fejeden, amelyeket ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra?
Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, e néhány pont érintésével a fejeden, feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?

Az Access eszközeit a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztették ki.
Segítséget nyújt, hogy (f)elismerd magadat mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és hogy kezdd el alakítani az életedet túl azon az énen akinek eddig gondoltad magad!

Miben segíthet neked, családodnak, barátaidnak, pácienseidnek az Access Bars®?
» csökkenti a stresszt,
» a testnek könnyedséget és örömet ajándékoz,
» oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok,
» emelkedik általa a tudatossági
» segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni az életben,
» javulhat az egészségi állapot,
» az összezavarodott gondolatok kisimulnak,
» a kapcsolatok gyógyulnak,
» reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát,
» mély relaxációhoz segít,
» a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja,
» képessé válik általa az ember a be- és elfogadásra,
» egyre több és több lehetőséget kapunk általa és egy boldogabb, teljesebb életet.

“Mi lenne ha hajlandó lennél táplálni önmagadat és törődni önmagaddal? Mi lenne ha kinyitnád az ajtókat, és mindenséggé válnál? Eldöntötted, hogy ez nem lehetséges? Mibe kerülne számodra realizálni, hogy mennyire elengedhetetlen vagy a világ lehetőségei számára?” Bars fej.jpg

Az Access Bars® (hozzáférés a sávokhoz) alapvetően nyújthat egy kellemes pihentető élményt is számodra, de valójában ennél sokkal több történik kezelés közben.

Amikor ezeket a pontokat gyengéden érintik a fejeden, erőfeszítés nélkül válsz képessé arra, hogy elengedd a megkövesedett korlátozó hitrendszereidet és végre elfogadó, befogadó tudj lenni a végtelen lehetőségeid számára ítélkezés mentesen.
A BAR-ok futtatása, közben az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről úgy, mint: kapcsolatok, pénz, szexualitás, kreativitás, öregedés, tudatosság, test és még sok más.

“Amikor hajlandó vagy egyre inkább a tudatosság által működni, elkezded kinyitni az ajtóidat a gyógyulás felé.” Gary Douglas

Kezelések időpontja:
Szerda, Csütörtök 10:00-18:00.-között

Kezelés ára:
12.000.-Ft 90 perc (kezelés + beszélgetés)

Kezelés helyszíne:

 Budapest 1132 Váci út 4.  (A WestEnd-del szemben.)

Az életben minden  könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik hozzám!

Jelentkezés:
Strupka Krisztina
0620/258 6263
strupkakriszti@gmail.com

omniverzum access bars

%d blogger ezt szereti: