Jövő héten kezdünk, ne hagyd ki a lehetőséget!

Jövő szombaton, február 29-én indulnak gyakorlatorientált, önismereti alapú képzéseink. Legközelebb csak ősszel lesz lehetőség csatlakozni egy csoporthoz.

Miért gondoljuk, hogy a tanuláson keresztül fejlődünk igazán?

Mert egy problémát sem lehet megoldani azon a szinten, ahol keletkezett. Tudás kell ahhoz, nagyobb rálátás, új nézőpontok, hogy megtaláljuk a megoldásokat, hogy túl tudjunk lépni, amin addig nem sikerült.

Iskolánkban olyan módszereket tanítunk, melyek segítenek meglátni nem csak azt, hogy aktuálisan mi van benned, hanem azt is, hogy mit hoztál magaddal a születéseddel. Az egyes tantárgyak megmutatják hozott csomagodat, feladataidat, erősségeidet, a hiányosságokat és azokat a kihívásokat, amiket ebben az életben kell megfejlődnöd.

Végzett diákjaink mind sikeres önismeretről, önfejlődésről számolnak be. A tudáson keresztül tiszta lapot kapsz önmagadhoz és életedhez, amit te írhatsz tele.

És mégis miért érdemes nálunk tanulni?

– Mert a képzéseinken azok is tanulhatnak, akik nem szeretnének tanácsadók lenni. Nekik nem kell vizsgázniuk, de mégis megkapják a tudást és a mély önismeret lehetőségét.

– Diákjaink minden, a tanárok által szervezett programon kedvezményesen vehetnek részt. Így az általunk szervezett Vipassana meditációs és csend táborban is.

– Ingyenes könyvtárat tartunk fent, amiben a legtöbb kötelező olvasmányt megtalálod, így nem kell feltétlenül könyveket venned.

– Ha lemaradsz valamiről, az se gond, hiszen díjmentesen pótolhatod a napokat másik csoporttal, és természetesen megkapod a tananyagot hanganyagként is.

– Bármikor dönthetsz úgy a félév végén, hogy tovább folytatod az iskolát. De ha valamiért abba kell hagynod, akkor is kaphatsz tanúsítványt az adott időszakról a sikeres vizsgák után.

– 13 év tapasztalata van mögöttünk. Segítünk és vezetünk mindenkit az önismeret útján.

Gyere, és csatlakozz Te is hozzánk!

Induló képzéseink:
– 1 éves – Számmisztikai és Spirituális Konzulens
– 1,5 éves – Önismereti Tanácsadó
– 2 éves – Életút és Lélekút Tanácsadó
– 3 éves – Spirituális Lélekgyógyász

Bővebben itt olvashatsz róluk…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: