Szeretnél spórolni, és egy valóban hatékony módszert keresel önmagad megismerésére, a fejlődésre, a kiteljesedésre?

Iskolánk képzéseit neked ajánljuk, hiszen egy félévi díjért nem csak tudást, hanem támogató közeget, odafigyelést, vezetést és ha kéred, tanácsadást is kapsz.

Képzéseink egy félévi díja mindössze 140.000.- Ft, egy összegben kedvezményesen 130.000.- Ft. Ezért az összegért kapsz:

Egy közösséget, akikkel együtt haladhattok az úton. Mert bár az önismeret egy magányos út, de nem kell egyedül menned rajta. Együtt, csoportban színesebb, hatékonyabb, könnyebb.

– Nálunk kapsz tanárokat, akik nem csak leadják a tananyagot, hanem segítenek, beszélgetnek, vezetnek téged az úton. Ha kérdésed van, tőlünk kérdezhetsz. Ha elakadsz, segítenek tovább haladni. Nekünk is fontos, hogy fejlődj, hiszen azzal a világ is fejlődik. Tanáraink őszintén, bevállalósan megosztják saját önismereti útjuk történetét. Hitelesek, mert csak abban adnak tanácsot, amiben valóban kompetensek. Ők maguk is állandóan fejlődnek, haladnak az önismeret útján.

– A tandíjért cserébe mi minden rendelkezésünkre álló könyvet odaadunk, az iskolai könyvtár ingyenes. Így nem kell feltétlenül könyveket venned.

– Nálunk nincsenek olyan plusz költségek, amelyek nélkül nem tudsz tanulni. Nem várjuk el, hogy megvásárolj bármit, amit tudunk, odaadunk. A tandíj a vizsgadíjakat is tartalmazza.

– Ebben a tandíjban benne van az ingyenes órapótlás vagy ismétlés is. Ha lemaradsz egy óráról vagy szeretnéd a tanultakat újra hallani, bátran megteheted, beülhetsz az órára akár többször is. Velünk csak azt kell egyeztetned, hogy ezt mikor szeretnéd.

– Ezért a pénzért megkapod az órán vetített és az írott tananyagainkat, készíthetsz hangfelvételt, és természetesen minden, a tanuláshoz szükséges eszközt biztosítunk.

Tudjuk, hogy nem egyszerű senkinek, ezért is szeretnénk a legtöbb ember számára elérhető áron adni képzéseinket. Most még ezért az összegért tanulhatsz, de lehet, hogy ősztől már emelnünk kell árainkon. Most még csatlakozhatsz az induló csoporthoz!

Induló képzéseink:
– 1 éves – Számmisztikai és Spirituális Konzulens
– 1,5 éves – Önismereti Tanácsadó
– 2 éves – Életút és Lélekút Tanácsadó
– 3 éves – Spirituális Lélekgyógyász

Bővebben itt olvashatsz róluk…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: