Omnipszichológia online tanfolyam

6 hónapos online tanfolyam az Omniverzum Szabadegyetemtől, mely során a leckéket hetente küldjük e-mailen.

A Lélek spirituális, halhatatlan részem. Nem az agyi folyamataim, nem a gondolataim, nem az érzéseim, nem a viselkedésem és nem is a tudattalanom, mint azt a mai pszichológia gondolja….

ÉRDEKEL A TANFOLYAM, JELENTKEZEM

Miért hasznos a Omnipszichológia online tanfolyam?

A Világmindenségben Rend van. Ennek a Rendnek az alaptulajdonsága, hogy folyamatosan mozog és tágul. A Mindenség egy meghatározott Rend és Trend szerint fejlődik, melyet mi emberek rövid, egyéleti életünkben nem látunk át. A mi fizikai létezésünk egy röpke nanoszekundum (Kozmikus pillanat) a Mindenség időintervallumában, és ez alatt 70-80 év alatt számunkra egyáltalán nem átlátható a Teljesség működése. Egyenes vonalú, a múltból a jövőbe mutató utat látunk, pedig ez az út körkörös, spirális és állandóan emelkedő.

Azonban, ha nyitottak vagyunk és merünk kilépni megszokott gondolkodásunkból, meghalljuk elődeink tudását és tapasztalatait, és saját belső Fényünk segítségével megértjük a Mindenség Rendjét és Trendjét ráláthatunk az előttünk álló következő fejlődési lépcsőfokokra. Kitárulhat előttünk egy Új Világ!

Eljött az idő, hogy túllépjünk személyiségünkön és elinduljunk Szellemi Lényünk felé.

A hagyományos pszichológiát nyugodtan hívhatnánk perszonológiának, hiszen az az egyéleti személyiségben, annak történetében, megélt tapasztalataiban, érzéseiben, múltjában és vágyaiban gondolkodik és helyezi terápiájának középpontjába.

Perszóna = álarc, maszk, személyiség; ebben az értelemben a Való, az Igaz, a halhatatlan Lélekre rárakódott álarc. S ma szinte csak az álarccal azonosítjuk magunkat, azt csinosítjuk, festjük ki, tartjuk fiatalon, frissen és egészségesen, és közben teljesen elfelejtünk az álarc mögé nézni. Az Omnipszichológia és a Spirituális Lélekgyógyászat az álarc alá néz és kutatja a halhatatlan Lélek milyenségét, útját, célját, fejlődési irányát, és törekszik segíteni kiépíteni a kapcsolatot Igazi Lényünkkel.

Az Ember multidimenzionális Lény, akinek nem csak személyisége, hanem szellemi, lelki esszenciája is van, és a Vízöntő-kor magasabb tudatosságában ennek a tudásnak és tapasztalásnak a kapuja megnyílik számára. Elfogadjuk és megéljük a Szellem valóságát, ezért kijelenthetjük, hogy az Omnipszichológia hittel és tudással teli út.

Ahhoz, hogy megtaláljuk és megéljük önmagunk Teljességét az új minőség felé kell lépkednünk. És ehhez a pszichológia nézőpontjának is változni kell. Az első kapaszkodók már megvannak, melyeket azoknak kívánok megmutatni akik nyitottak rá …


Omnipszichológia tanfolyamot végzett hallgató írása:

Mindannyian útkeresők vagyunk, bár mindannyiunknak más kiindulópont jutott!
Én hálás vagyok azokért a megtapasztalásokért, melyeket ez életem során kellett megéljek, hogy ezáltal közeledhessek Szellememhez.

Ahhoz, hogy idáig jutottam, hogy hónapok alatt komoly belső változáson mentem keresztül, ahonnan már más nézőpontból szemlélem önmagam, és az engem körülvevő világot, az OmniPszichológia tanfolyam segített.

A világ változik, akár vele tartasz, akár nem. De ha a változás mellett teszed le a voksodat, és keresed a Szellemi Utat, akkor az Omniverzum neked is segíteni fog az elindulásban, a magadra találásban, hogy tudásodat tapasztalattá tudd művelni!
Köszönöm Csilla!

Szeretettel: Márta❤
2️020. 11. 04.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: