Bach-virágok átfogó ismerete tanfolyam

A Bach-virágok átfogó ismerete tanfolyam 6 hónapos, 24 leckés távoktatás, mely során a leckéket hetente emailban kapod meg.

A tanfolyam költsége:
» havi 10.000.- Ft 6 hónapon keresztül

» Jelentkezési lap >>>>
» Online jelentkezési űrlap >>>


Bach-virág terápia egy rezgésalapon működő különleges módszer.

Dr. Edward Bach 1936-ra alkotta meg ezt a nagyszerű rendszert. Az a cél vezérelte, hogy egy olyan finom módszert találjon, mely fájdalom nélkül képes gyógyítani.

Mi is napi szinten alkalmazzunk önmagunknak, gyermekeinknek és családunknak. is.

A Bach-virág terápia lényege a Test – Szellem – Lélek Egysége.

38 virág minősége segít nekünk abban, hogy feltérképezzük magunkat, hogy mélyebb szinten, más nézőpontból lássunk magunkra és környezetünkre. Minden egyes virág egy – egy minőséggel foglalkozik (pl. szeretet, türelem, tolerancia, bátorság, felelősség, sors, tekintély, stb…), és jellegzetes reakció minták alapján könnyen felismerhetjük.

Mikor kapcsolatban vagyunk Lelkünkkel, akkor harmóniában vagyunk. Mikor megjelenik bennünk egy – egy negatív érzés (düh, harag, türelmetlenség, büszkeség, stb…), akkor megszakad a kapcsolat a lélekkel. Ezek az érzések irányadóak lehetnek, és a Bach virág terápia rendszere alkalmat ad, hogy a mélyére nézzünk, mi lehet a valódi oka, hogy ezek az érzések megjelennek bennünk.

Az ma már általánosan elfogadott, hogy a betegségek hátterében lelki probléma fedezhető fel. Ez a rendszer még a betegség kialakulása előtt képes figyelmeztetni, hogy mire érdemes odafigyelni, és változtatni.

A Bach-virág terápiát 3 szinten tudjuk használni:
1. Képes mély önismeretet,  lélek szintű útmutatást adni
2. Képes fizikai szinten különböző tüneteket enyhíteni (fájdalomcsillapító, görcsoldó, lázcsillapító, sokkoldó hatása is van többet között)
3. Képes egy olyan új nézőpontot adni, melyben felvállaljuk saját felelősségünket a gyógyulásunkért, személyiségünk fejlődéséért.  Dr. Edward Bach “Gyógyítsd Tenmagad” című művét szívből ajánlok olvasásra.

A Bach-virág tanfolyam során megismerkedsz a rendszerrel, és azt gyakorlatok által saját magadon és magadban is felfedezed, megtapasztalod.
Nekem a mai napig különleges a Bach-virág terápia, mert egyik rendszerben sem találtam meg azokat a finom minőségeket, amit ez a rendszer kínálni tud.  Kívánom, hogy legyen részed ebben az izgalmas felfedezőútban, melynek végén a kezedben egy tökéletes támogató módszerrel életed sokkal harmonikusabb, könnyedebb lehet.

Írj nekünk, Érdeklődj!

A tanfolyamról bővebben:

» A leckéket emilban kapod meg hetente, 6 hónapon keresztül.

» Havi 10.000.- Ft, mely összegért négy héten keresztül kapsz leckéket.

» Ha mélyíteni akarod tudásodat, azt jelezd felénk, és arra is van lehetőség.


A Bach-virágok használata:blüten mit tropfen

1. lépés
Felismerni a jellem hiányosságait, a Szellemi félreértéseket és az emiatt keletkezett negatív reakciómintákat.

2. lépés
Ezt a helyzetet nem Leküzdeni kell, hanem azt jelenlegi állapotként, értékelés nélkül elfogadni és nyomban ejteni, már megtörténtnek tekinteni.

3. lépés
Az eddigi negatív reakciómintákra illő virágesszenciákat felismerni és erősítésül beszedni.

4. lépés
NÉZŐPONTVÁLTÁS! Visszaigazodni a nagy egészhez, a Szellemi Törvényekhez, a Felsőbb Énhez, a belső irányításhoz, és a saját Élettervhez. (A saját Életterv kiemelt jelnetőségű életünk célja és iránya szempontjából. Erre pl. a születési számokon és a nevünkön keresztül tudunk rátekinteni. Ezt a tudást képzéseinken és a pl. a Számmisztika tanfolyamon tudod elsajátítani.)

5. lépés
A negatív reakciómintákat az igazi harmóniának megfelelő pozitív magatartásminták következetes érvényre juttatásával reharmonizálni (visszaállítani a harmóniát).

Dr. Edward Bach magas szintű ráérző képessége – intuíciója segítségével 38 virágot választott, melyek 38 különböző viselkedés- , reakció- és gondolkodásformát szimbolizálnak. A változási folyamatot egyéni, személyre szabott Bach virág keverékkel támogathatod.

Magas színvonalú elméleti és GYAKORLATI képzésre kerül sor az Omniverzum Szabadegyetemen. Sőt…
A Bach-virágok összefüggésebe kerülnek Születési számaiddal, Lelked Üzenetével és a Színekkel is.

Gyere és ismerd meg ezt a tudást.


Bach-virágesszenciák1-300x225Ajánlott olvasmányok a Bach-virágok témában:

» Dr. Edward Bach: Virágterápia
» Dr. Edward Bach: Gyógyítsd Tenmagad
» Dr. Edward Bach: Szabadítsd meg Tenmagad
» Dr. Edward Bach: Tizenkét gyógyító
» Dr. Edward Bach: Válogatott tanulmányok
» Mechthild Scheffer: Az eredeti Bach-virágterápia
» Jeremí Harwood: Bach-virág esszenciák
» Julian Barnard: Bach-virágterápia
» Szabó – Dr. Várhelyi: Bach-virágterápia a mindennapokban
» Rajda Cecília: Út a lelki egyensúlyig

%d blogger ezt szereti: