Belső Ösvény * Szellemi Út * Szellemi Iskola

Az Omniverzum Szabadegyetem mellett működik a Pistis Sophia Szellemi Iskola is. Spirituális utat nem lehet úgy járni, hogy nem járunk egyben Szellemi Utat is. Igazság szerint a spirituális út az bizony Szellemi Út.

omniverzum-szellemi-iskolaAzonban ez csak szabad választás és döntés kérdése lehet. Aki az Omniverzum Szabadegyetemre beiratkozik, az nem Szellemi Út mellett dönt, hanem egy spirituális iskola mellett. Ezért a képzéseinkben a Szellemi Útról adunk morzsákat, de nem keverjük össze a kettőt.

Azonban aki nyitott és kész elindulni a Szellemi Úton, melynek alapja a Gnosztikus tudás, vagyis az Egyetemes Bölcsesség, annak minden segítséget és támogatást megadunk. Megfogjuk egymás kezét és együtt megyünk az Úton.

Folyamatosan tartunk előadásokat, hogy az érdeklődök megismerkedjenek velünk és utunkkal.
Bővebben itt: Bevezetés az Egyetemes Bölcsességbe >>>

Ha kész vagy egy TUDATOS, ÖNMEGVALÓSÍTÓ Szellemi Úttal megismerkedni, VÁRUNK!

Steinmüller Csilla Magdolna spirituális tanító és Varga Ádám Gábor szellemi tanító

Honlapunk: Pistis Sophia Szellemi Iskola


„Mi – a rejtett titkok kutatói – tudjuk, hogy az egész mindenségben rendszer és rend uralkodik, valamint a mindenség öröktől örökké enyészhetetlen törvények alapján létezik és fejlődik.
cc3a9lMi, akik fokról-fokra eltávolítjuk a Kimondhatatlantól elválasztó fátylat, felfedezzük, hogy minden bizonyos terv alapján valósul meg.
Mi – akik megvizsgáljuk a makrokozmosz és a mikrokozmosz viszonyát – mindenben a pompás egyensúlyt csodáljuk. Ahogyan felkapaszkodunk Merkúr létrájának vékony fokain, hogy tudatos lényünket felvigyük a láthatatlanság világaiba, látjuk, mint hullámzanak a természeti birodalmak életáramai.
Mi – akik közeledünk a nagy csendhez – halljuk a csend hangját.
Ahogyan – a Szellemi Iskola tanulóiként – belépünk a szellem templomába, részesülünk az elvont gondolkodás dicsőségében.

Mi – a tűz szolgái – mélyen belelátunk az emberi képességek forrásába. Tudjuk, hogy mire hivatott az ember kezdettől fogva.
Mi – Fohát kertjében rózsát szedők – látomásaink perceiben meglátjuk láthatártól láthatárig villámként fellobbanni a fejlődés ösvényét.
Mi – akik tudásunkat így gyarapítjuk, látókörünket így szélesítjük, tudatunkat tágítjuk, és erőinket dinamikus energiával töltjük meg – a csodálkozáson át a csodálathoz, lélegzetünk elállásától az imádat rebegéséhez, és az alázathoz, Isten szolgálásához jutunk.” * Jan van Rijckenborgh


galambÉrdeklődni, Jelentkezni:

nlp_pic

%d blogger ezt szereti: