Bach-virág tanácsadó képzés

A Bach-virág tanácsadó képzés 2019 februárjában indul.
A 18 hónapos képzés, összesen 14 szombat és vasárnap, majd a következő szemeszterben 5 nap délután gyakorlati képzés.

nati-bachA képzés ára: 300.000.- Ft
Részletfizetés esetén: 26.000.- Ft tíz hónap alatt (szeptembertől júniusig az első két szemeszter során), majd kétszer 20.000.- Ft, (a 3. szemeszterben, szeptemberben és novemberben).

A képzés helyszíne:
Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület Váci út 4. II. em. 5.
82-es kapucsengő
Vidéki diákoknak az ott alvás megoldható, hálózsákban a földön. Egy éjszaka ára: 1.500.- Ft.

Letölthető anyagok:
» Órarend 1. szemeszter * Ganesha csoport
» Jelentkezési lap * Vagy jelentkezhetsz Online itt…
» Irodalomjegyzék 1. szemeszter
» Tájékoztató a Bach-virág Tanácsadó képzésről

Az Omniverzum Szabadegyetem diákjai ingyenesen vagy kedvezményesen vehetnek részt az általunk szervezett programokon:
» Családállításon való segítői részvétel ingyenes;
» Művészetterápiás Önismereti csoporton való részvétel féláron;
» továbbá 25% kedvezménnyel vehetik igénybe Access Bars kezelést.

zaszloÉrdeklődni és jelentkezni:
Domokos Erzsébet
oktatási vezető
Spirituális Lélekgyógyász, Katarzisz Komplex Művészeti Terapeuta
06-20/333-64-75
infoomniverzum@gmail.com


galamb

Érdeklődj, jelentkezz! Itt megteheted:

A személyes adatok megadása önkéntes alapon történik. Azok a kapcsolattartáshoz szükségesek, harmadik félnek nem adjuk át, és később sem használjuk fel marketing célokra. Az adatokat az ügymenet végeztével töröljük.
* Általános Szerződési Feltételek
* Adatvédelmi tájékoztató

Bach-virág terápia egy rezgésalapon működő különleges módszer.

Dr. Edward Bach 1936-ra alkotta meg ezt a nagyszerű rendszert. Az a cél vezérelte, hogy egy olyan finom módszert találjon, mely fájdalom nélkül képes gyógyítani.

Ma, ezt az izgalmas rendszert a mai korhoz, és elvárásokhoz igazodva alkalmazzuk, mind elméleti, mind gyakorlati szinten.

A Bach-virág terápia lényege a Test – Szellem – Lélek egysége.

bach_01_large
38 virág minősége segít nekünk abban, hogy feltérképezzük magunkat, hogy mélyebb szinten, más nézőpontból lássunk magunkra és környezetünkre. Minden egyes virág egy – egy minőséggel foglalkozik (pl. szeretet, türelem, tolerancia, bátorság, felelősség, sors, tekintély, stb…), és jellegzetes reakció minták alapján könnyen felismerhetjük.

Mikor kapcsolatban vagyunk lelkünkkel, akkor harmóniában vagyunk. Mikor megjelenik bennünk egy – egy negatív érzés (düh, harag, türelmetlenség, büszkeség, stb…), akkor megszakad a kapcsolat a lélekkel. Ezek az érzések irányadóak lehetnek, és a Bach virág terápia rendszere alkalmat ad, hogy a mélyére nézzünk, mi lehet a valódi oka, hogy ezek az érzések megjelennek bennünk.

Az ma már általánosan elfogadott, hogy a betegségek hátterében lelki probléma fedezhető fel. Ez a rendszer még a betegség kialakulása előtt képes figyelmeztetni, hogy mire érdemes odafigyelni, és változtatni.

A Bach-virág terápiát 3 szinten tudjuk használni:
1. Képes mély önismeretet,  lélek szintű útmutatást adni
2. Képes fizikai szinten különböző tüneteket enyhíteni (fájdalomcsillapító, görcsoldó, lázcsillapító, sokkoldó hatása is van többet között)
3. Képes egy olyan új nézőpontot adni, melyben felvállaljuk saját felelősségünket a gyógyulásunkért, személyiségünk fejlődéséért.  Dr. Edward Bach “Gyógyítsd Tenmagad” című művét szívből ajánlok olvasásra.

A Bach-virág tanácsadó képzése során megismerkedsz a rendszerrel, és azt gyakorlatok által saját magadon és magadban is felfedezed, megtapasztalod.
Nekem a mai napig különleges a Bach-virág terápia, mert egyik rendszerben sem találtam meg azokat a finom minőségeket, amit ez a rendszer kínálni tud. Így mikor beszélgetek egy – egy emberrel, aki tanácsért fordul hozzám, könnyen felismerhetem, hogy az adott probléma hátterében mi a valódi ok, és így nem tüneti kezelés folyik, hanem az okot tudjuk gyógyítani, megszüntetni.

Kívánom, hogy legyen részed ebben az izgalmas felfedezőútban, melynek végén életed sokkal harmonikusabb, könnyedebb lehet.

Erőss Anna

Spirituális Lélekmediátor, Bach-virág tanácsadó, Családfelállító

Dr. Edward Bach gyógyító stratégiája

Hitvallása lényege: ”Nem leküzdeni, hanem átalakítani!”

apotheke

1. lépés
Felismerni a jellem hiányosságait, a szellemi félreértéseket és az emiatt keletkezett negatív reakciómintákat.

2. lépés
Ezt a helyzetet nem Leküzdeni kell, hanem azt jelenlegi állapotként, értékelés nélkül elfogadni és nyomban ejteni, már megtörténtnek tekinteni.

3. lépés
Az eddigi negatív reakciómintákra illő virágesszenciákat felismerni és erősítésül beszedni.

4. lépés
NÉZŐPONTVÁLTÁS! Visszaigazodni a nagy egészhez, a szellemi törvényekhez, a felsőbb énhez, a belső irányításhoz, és a saját élettervhez.

5. lépés
A negatív reakciómintákat az igazi harmóniának megfelelő pozitív magatartásminták következetes érvényre juttatásával reharmonizálni (visszaállítani a harmóniát).

Foglalj helyet nálunk

%d blogger ezt szereti: