Bemutatkozó » Domokos Erzsébet

art 2Domokos Erzsébet vagyok, az Omniverzum Szabadegyetem tanára és oktatási vezetője.

A Lélek központú világnézet mindig szerves része volt életemnek. Mondhatni az anyatejjel szívtam magamba, hiszen édesanyám révén már egészen fiatal tinikoromban közel kerültem a spiritualitás témáihoz. Emlékszem, a középiskolás éveim alatt volt valamilyen problémám, és édesanyám a Symbolon kártyák segítségével mutatott rá a probléma gyökerére. Már akkor kiderült számomra, hogy sok nehézség mögött a születési dinamikák adta tulajdonságok állnak. 16 évesen voltam először családállításon, ami nagyon meghatározó élményeket adott számomra. A főiskolai évek alatt végeztem el az első tanfolyamom, mit azóta számtalan követett.

Rengeteg témával, módszerrel ismerkedtem, ismerkedek meg. 2011 óta az egyik fő nézőpontot számomra a Maja Asztrológia adja meg. A Spirituális Lélekgyógyász képzésben is ezt a módszert választottam szakdolgozatom témájának. Számomra ez az a megközelítés, ami egységbe rendezi mindazt a tudást, amire szeret tettem az évek során. Ez a módszer komplex, mindennel összefűzhető, ezért az egyén igényeire szabható. Olyan térképed ad önmagunkhoz, amelyet eddig más rendszer nem tudott számomra megadni.hunab-ku

Emellett a másik kedvencem a művészetterápia. Ennek a megközelítése, hatásmechanizmusa és módszertana olyan lehetőségeket rejt magában, amelyekkel közelebb kerülhetünk tudattalanunkhoz, számunkra ismeretlen, rejtett működésünkhöz, motivációinkhoz. Finoman, szinte észrevétlenül segít fejleszteni magunkat, miközben sokkal harmonikusabbá, boldogabbá, kreatívabbá válunk általa. Majdnem minden téma feldolgozása lehetséges a Katarzisz Komplex Művészetterápia módszere révén, mely megmozgatja mindkét agyféltekénket, miközben összekapcsolja tudatos és tudattalan részeinket.

Jelenleg ez a két fő módszer, amivel dolgozom. Számomra talán a legfontosabb, hogy munkámmal az emberekben rejlő potenciálok felszabadítását segítsem. Ez pedig nem lehetséges a fixációk, megakadások, negatív élmények és emlékek elengedése nélkül. Módszereimet aszerint fűzöm össze, hogy a legjobban tudjam segíteni az önmagunkkal végzett munkát, saját erőforrásaink és energiánk felszabadítását.

Az Omniverzum Szabadegyetem életébe 2008-ban léptem be, amikor is elkezdtem a Spirituális Lélekgyógyász képzést. Ezalatt iskolatitkárként is tevékenykedtem az iskolában, miközben igyekeztem a legtöbb programon részt venni. Majd 2010-ben kezdtem tanítani is a képzésben. Azóta is életem egyik fontos helyszíne ez az iskola, ahol rengeteg időt töltök. Jelenleg oktatási vezetőként igyekszem a színvonalas és diákközpontú iskolát irányítani.

A képzés keretein belül jelenleg a következő tárgyakat oktatatom:

  • Művészetterápia főleg gyakorlati órákon keresztül igyekszem megvilágítani a non-direktív módszer előnyeit, lehetőségeit.
  • Maja Asztrológia
  • Önismeret
  • Sorsfordulók, Életút, Válságok
  • Sugarak
  • Tanácsadás elmélet és gyakorlat

Erzsébet írásai >>>

Domokos Erzsébet
Katarzisz Komplex Művészeti Terapeuta, Spirituális Lélekgyógyász, Bach-virág Tanácsadó, oktatási vezető
erzsebet.domokos@gmail.com
06-20/333-6475
alkotoonismeret.com
idozito.com

 

 

%d blogger ezt szereti: